Σοβαρός τραυματισμός γυναίκας οδηγού στα Χανιά από πτώση βράχου

Νεαρή γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά στα Χανιά από πτώση πέτρας στο αυτοκίνητό της, στο οποίο επέβαινε με άλλους τρεις ανθρώπους.

Η γυναίκα νοσηλεύεται σε κατάσταση καταστολής στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων.

Το ατύχημα σημειώθηκε χθες στις 8.45 το πρωί της Κυριακής και ενώ κατευθυνόταν με το αμάξι της από το Ελαφονήσι προς τα Χανιά. Λίγο πριν από την είσοδο της σήραγγας Τοπολίων, όπου υπάρχει φωτεινός σηματοδότης, το όχημα με τους τέσσερις επιβαίνοντες και περίπου άλλα τριάντα οχήματα, περίμεναν να ανάψει το πράσινο για να μπουν στη σήραγγα. Εκείνη την ώρα, όμως, πέτρα περίπου 5 κιλών αποκολλήθηκε και έπεσε στη γυάλινη οροφή του αυτοκινήτου, τραυματίζοντας τη γυναίκα στο κεφάλι, ενώ ελαφρά από θραύσματα γυαλιού τραυματίστηκε μια συνεπιβάτης της.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικό όχημα από την Κίσσαμο, αστυνομικοί, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τις δύο γυναίκες στο νοσοκομείο.

Σήμερα το πρωί, με εντολή του αντιπεριφερειάρχη Χανίων Αποστόλου Βουλγαράκη, μετέβη στην περιοχή κλιμάκιο μηχανικών της Αντιπεριφέρειας προκειμένου να πραγματοποιήσει αυτοψία και να συντάξει τεχνική έκθεση.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης, δεν αποκλείεται για λόγους ασφαλείας να κλείσει ο δρόμος, ωστόσο αυτό θα αποφασιστεί μόλις του κοινοποιηθεί η έκθεση αυτοψίας των μηχανικών.

Στον δρόμο που συνέβη το περιστατικό πραγματοποιούνται έργα αντιστήριξης με την τοποθέτηση πλεγμάτων, καθώς και στο παρελθόν είχαν αναφερθεί καταπτώσεις βράχων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα