Σοκάρει Έλληνας ηθοποιός: «Πέντε αυτοκίνητα πέρασαν πάνω από τη γυναίκα μου»

Για την πίστη του στο Θεό, αλλά και πώς ο ίδιος βίωσε ένα προσωπικό θαύμα, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο You. Ο Στάθης Ψάλτης αναφέρθηκε στο τροχαίο που είχε η γυναίκα του  πριν από πέντε χρόνια, όταν στην προσπάθειά της να περάσει τον δρόμο παρασύρθηκε από διερχόμενο αμάξι ενώ άλλα τέσσερα στη συνέχεια πέρασαν από πάνω της.

Η σχέση σας με την θρησκεία ποια είναι ;
Τον Θεό δεν τον έχω δει αλλά πιστεύω στον Χριστό γιατί ήταν ένα πρόσωπο υπαρκτό με θαύματα. Σαφώς πιστεύω σε μια ανώτερη δύναμη.

Έχετε βιώσει ποτέ κάποιο θαύμα;
Όταν η σύζυγός μου πήγε να σκοτωθεί σε ένα ατύχημα πριν από πέντε χρόνια. Πέρασε τον δρόμο και τη χτύπησαν πέντε αμάξια εναλλάξ. Έπεφτε από το ένα καπό στο άλλο μέχρι που έφυγε και έπεσε στην πινακίδα ενός αυτοκινήτου, που δεν είχε βιδωθεί καλά και η βίδα τής μπήκε στο κεφάλι. Έγινε μπροστά στα μάτια μου! Ήταν σε κώμα και σώθηκε από θαύμα!

%ce%b1%ce%b1%ce%b1%ce%b1%ce%b1%ce%b1%ce%b1%ce%b1%ce%b1%ce%b1%ce%b1%ce%b1%ce%b1%ce%b1%ce%b1%ce%b1%ce%b1%ce%b1%ce%b1%ce%b1%ce%b1%ce%b1%ce%b1%ce%b1%ce%b1%ce%b1%ce%b1%ce%b1%ce%b1%ce%b1%ce%b1%ce%b1%ce%b1

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα