Σοκαρισμένη η Τατιάνα Στεφανίδου

Είναι κάποιες φορές που η ζωή ξεπερνάει ακόμα και τα πιο ευφάνταστα σενάρια. Και στην προκειμένη περίπτωση το πρωτοφανές βίντεο που ένας πατέρας κακοποιεί άγρια την κόρη του, έκανε τους πάντες να μείνουν άφωνοι.

Η Τατιάνα Στεφανίδου δεν μπορούσε να πιστέψει το βίντεο που είδε: «Θέλω να σας πω ότι στα 22 χρόνια της καριέρας μου στο χώρο της τηλεόρασης, δεν έχω δει κάτι αντίστοιχο. Στην Ελλάδα κακοποίηση παιδιού στην κάμερα δεν έχω ξαναδεί. Είναι σε κάποιο μέρος της Ελλάδας.

Ο πατέρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στη φυλακή. Αυτή είναι η 14χρονη κορούλα του. Αυτός είναι 55 χρονών, έχει 4 παιδιά με τη σύντροφό του και άλλα 4 παιδιά από τον πρώτο γάμο. Το τι καταγγέλλει η οικογένεια, το τι λέει η σύζυγος! 18 ολόκληρα χρόνια είχε ζώσει το σπίτι με κάμερες μέσα, τους κατέγραφε, δεν τους άφηνε να βγουν!

Τα έδερνε και τα κακοποιούσε για πάρα πολλά χρόνια! Είναι αδιανόητο! Το έχω δει το βίντεο όπως είναι στην πραγματικότητα. Έκλαιγα όταν το είδα! Είχε βάλει το παιδί του κάτω και το πάταγε στον λαιμό! Ξέρετε πως το πήραν χαμπάρι; Το παιδί κατέληξε στο νοσοκομείο με μαύρα μάτια και χτυπήματα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα