Σοκαρισμένος ο Καραγκούνης με τις κάμερες

«Είναι σοκαριστικό. Είχαν κάνει κάποιοι big brother την Εθνική ομάδα, βάζοντας κάμερες στο υποτιθέμενο προπονητικό μας κέντρο. Αντί να φτιάξουμε ένα προπονητικό, το μόνο πους ενδιέφερε κάποιους ήταν να μας παρακολουθούν», δήλωσε ο Γιώργος Καραγκούνης στο SportFM, μετά την αποκάλυψη για τις κρυφές κάμερες στον Άγιο Κοσμά και συνέχισε:

«Δεν μπορεί να καταλάβει κανείς σε ποιον ανήκε αυτή η ιδέα και τι ήθελε να δει μέσα από όλο αυτό το πράγμα. Αντί να φτιάξουμε ένα προπονητικό κέντρο, γιατί αυτό που έχουμε είναι ντροπή, το μόνο που σκεφτήκαμε ήταν να βάλουμε κάμερες παρακολούθησης. Γίναμε ρεζίλι χωρίς λόγο, όχι μόνο στην Ελλάδα, και δεν μπορώ να καταλάβω ποιος είχε και έκανε αυτή τη σκέψη. Φαντάζομαι ότι αυτό που λέω εγώ είναι και η γνώμη των άλλων παιδιών της Εθνικής. Δεν μπορούμε να αισθανόμαστε όλοι εμείς που εργαζόμασταν για την ελληνική ομάδα ότι είμαστε στο στόχαστρο παρακολούθησης. Είναι λυπηρό αυτό που συνέβη, το να παρακολουθείται η Εθνική ομάδα. Τι ήθελαν να δουν και να ακούσουν;»

Ο Καραγκούνης μίλησε και για την τρομοκρατική επίθεση στο Ντόρτμουντ και στη συνομιλία του με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο: «Ήταν πολύ άσχημο αυτό που έγινε, είναι τραγικές οι εικόνες και οι στιγμές. Ευτυχώς που δεν τραυματίστηκαν σοβαρά τα παιδιά της ομάδας. Πραγματικά ο τρόμος είναι παντού και υπάρχουν πολλά event το επόμενο διάστημα, οπότε ο τρόμος είναι πολύ μεγάλος. Μακάρι όλο αυτό να περιοριστεί όσο μπορεί. Ο Σωκράτης είναι καλά. Μιλήσαμε. Μου είπε ότι πραγματικά είχαν Άγιο. Είχαν δύσκολες στιγμές».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα