Σοκολατάκια… με επαναστατική προκήρυξη!

Αν ο στόχος των εμπρηστών της καφετέριας του Γιώργου Τζαβέλλα στον Βύρωνα, μετά τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, ήταν να τον τρομοκρατήσουν, τότε πέτυχαν απόλυτα!

Το τελευταίο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον διεθνή ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, αποδεικνύει πως η κατάσταση έχει αρχίσει να εκτραχύνεται επικίνδυνα στη χώρα μας. Ο Γιώργος Τζαβέλλας δέχθηκε ένα δέμα στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή του «Δικέφαλου του Βορρά» στην Αθήνα. Ένας ταξιτζής μετέφερε το δέμα στη ρεσεψιόν και υποστήριξε πως αποστολέας ήταν μία γυναίκα και παραλήπτης ο διεθνής ποδοσφαιριστής. Ο Τζαβέλλας, όντας τρομοκρατημένος από την πρόσφατη τραυματική εμπειρία του, θεώρησε πρέπον να μην ανοίξει το δέμα και εξέφρασε την έντονη ανησυχία του στον αρχηγό της αποστολής του ΠΑΟΚ!

Αποτέλεσμα ήταν να κληθεί στο ξενοδοχείο ειδικό κλιμάκιο της Αστυνομίας, προκειμένου να εξετάσει το «ύποπτο» δέμα και να αποφανθεί. Ευτυχώς για όλους, αποδείχθηκε… αχρείαστος ο ξεσηκωμός, αφού το δέμα περιείχε όντως σοκολατάκια, τα οποία, προφανώς, είχε στείλει κάποια θαυμάστρια του διεθνούς ποδοσφαιριστή.

Αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα του 2014 και αφορούν μία εκδήλωση ψυχαγωγίας και διασκέδασης, όπως είναι το ποδόσφαιρο. Βέβαια, στη χώρα μας έχουμε συνηθίσει να αντιμετωπίζουμε με τον ακραίο ωχαδερφισμό τα πραγματικά σοβαρά θέματα, και να αναδεικνύουμε τα δευτερεύοντα σε σημαντικά, όπως είναι το ποδόσφαιρο και ο αθλήτισμός.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα