Σοκ για πρωταγωνιστή του «Μπρούσκο»: Η σύζυγός του έγκυος στο παιδί άλλου άντρα

 

Είναι από τα χειρότερα που μπορεί να σου συμβούν σε έναν γάμο. Να ανακαλύπτεις ότι η σύζυγός σου περιμένει όχι το δικό σου παιδί, αλλά του εραστή της. Αυτό το οικογενειακό δράμα βίωσε ο Γιώργος Ζένιος, κατά κόσμο γνωστός ως «Διαμαντής» του Μπρούσκο. Σε συνέντευξή του στο «You» αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε.

Ο πρώτος σας γάμος ήταν αυτός που στιγμάτισε τη ζωή σας.

Αυτή η γυναίκα έπαιξε το μεγαλύτερο ρόλο στη ζωή μου. Ήταν ένας πολύς καλός άνθρωπος αλλά η αιτία που χωρίσαμε ήταν γιατί δεν ήθελε παιδιά. Αυτή τώρα είναι παντρεμένη από ό,τι έχω μάθει, ζει στην Ελλάδα γιατί έχει πάρει Έλληνα και έχει και δύο παιδιά.

Χωρίσατε γιατί ανακαλύψατε ότι είχε μείνει έγκυος με κάποιον άλλον;

Ναι, το ανακάλυψα όταν βρήκα ένα χαρτί από το νοσοκομείο και αυτό ήταν που τα σκότωσε όλα. Ήταν η πρώτη μου αγάπη. Εγώ ήμουν 17 και εκείνη 16 χρόνων. Ήταν ένας χρυσός άνθρωπος και πολύ όμορφη. Είχε βγει «Μις Αγγλία». Ήθελα πάντα να είναι ευτυχισμένη. Νομίζω ότι βρήκε την ευτυχία και είναι τυχερή που ζει στην Ελλάδα.

Θα θέλατε να τη συναντήσετε;

Ναι. Έχουν περάσει πια 42 χρόνια. Δεν ξεχνάει ο άνθρωπος έτσι εύκολα τη νεανική ζωή του. Ειδικά όταν είναι ο πρώτος του έρωτας. Την επηρέασε η μάνα της που δεν ήθελε τους ξένους.

Και πώς γνωρίσατε την Αλίκη, τη σύζυγό σας;

Την γνώρισα στο πλοίο από Ελλάδα για Κύπρο. Ήταν 18 ετών και πολύ νόστιμη. Ήρθα στην Κύπρο, πέρασαν δύο μήνες και την ξαναείδα. Την παντρεύτηκα με τον όρο: «Θα σου προσφέρω τα πάντα, αλλά να αφοσιωθείς σ’ αυτά».

δδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδ

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα