Σοκ με Ρέτσο που χτύπησε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο!

Σε δεύτερη μοίρα πέρασε το πρώτο φιλικό στη φετινή σεζόν για τον Ολυμπιακό, εξαιτίας του τραυματισμού του Παναγιώτη Ρέτσου που χτύπησε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Ο νεαρός αμυντικός δέχθηκε ένα άτσαλο μαρκάρισμα στο 86ο λεπτό και πέφτοντας χτύπησε άσχημο το κεφάλι του, με αποτέλεσμα να χάσει προσωρινά τις αισθήσεις του. Τελικά συνήλθε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με τον γιατρό των «ερυθρόλευκων» Χρήστο Θέο να μην  ξεκολλάει ούτε δευτερόλεπτο από δίπλα του.

Στο αγωνιστικό μέρος, οι πρωταθλητές Ελλάδος επικράτησαν 2-0 της αυστριακής Βάτενς χάρη σε τέρματα που πέτυχαν οι Βέργος (28’) και Μεγαρίτης (59’). Ο Μπέσνικ Χάσι χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο με εξαίρεση τον γκολκίπερ Χουτεσιώτη που έπαιξε σε όλο το ματς.

Στο πρώτο μέρος έπαιξαν οι: Χουτεσιώτης, Φιγκέιρας, Σισέ, Νικολάου, Κούτρης, Ρομαό, Μάρτινς, Κασάμι, Μανθάτης, Βρουσάι, Βέργος και στο δεύτερο οι: Χουτεσιώτης, Τόλι, Ρισβάνης, Ρέτσος, Ντε λα Μπέγια, Ζντιέλαρ, Μπουχαλάκης, Μάριν, Μεγαρίτης, Ντουμάνης, Σεμπά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα