Σοκ: ΣΑΚΑΤΕΨΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ γνωστό λαϊκό τραγουδιστή (εικόνες)

Αφού αρχικά δέχτηκε επίθεση από τον σκύλο, στη συνέχεια δέχτηκε ακόμα πιο άγρια επίθεση από τον ιδιοκτήτη του, που είχε ως αποτέλεσμα να τον στείλει στο νοσοκομείο σε πολύ κακή κατάσταση, χρίζοντας χειρουργείου την Τετάρτη. Ο λόγος για τον γνωστό τραγουδιστή και πατέρα της Ελένης Καρουσάκη, Κώστα Καρουσάκη, που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού για έναν απίστευτο λόγο.

Σύμφωνα με όσα κατάγγειλε στο Facebook, κάνοντας γνωστό και το ακραίο συμβάν, ο φίλος του και δημοσιογράφος Ανδρέας Κουβελογιάννης, ο τραγουδιστής καθόταν αμέριμνος σε ένα παγκάκι στην Αγίου Αλεξάνδρου στο Φάληρο, όταν φοβήθηκε από τον σκύλο που πήγαινε να του επιτεθεί. Ο τραγουδιστής που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την υγεία του, θέλοντας να προστατευτεί από τον μαινόμενο σκύλο, προσπάθησε να τον απομακρύνει, βρίζοντας παράλληλα. Κάτι που προκάλεσε όμως την οργή του ιδιοκτήτη του σκύλου, που ξυλοκόπησε άγρια στη συνέχεια τον Κώστα Καρουσάκη.

Διαβάστε την κοινοποίηση που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, από τον φίλο του τραγουδιστή που νοσηλεύεται με σπασμένο ισχίο και χέρι στο νοσοκομείο, ενώ η αστυνομία κάνει έρευνες για να βρει τον δράστη.

 

«ΣΑΚΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΟΥΣΑΚΗ ΣΤΟ ΞΥΛΟ
* ΕΝΑ “ΠΡΕΖΟΝΙ.” Ένας ελεεινός νταής στο ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ
***********************************************************************
* ΠΡΙΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ στο ρεπορτάζ. ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ…
* ΘΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΤΕ όλοι για να βρεθεί αυτό το κάθαρμα.
* ΟΙ ” φίλοι” μου, χιλιάδες, στο Φ/Β δεν είναι μόνο για χαζο-λάϊκ. Θα ανοίξω ” Μπλακ-Μπούκ,” γιατι είναι θέμα ηθικής ταξης για μένα και τις “¨Αθηναϊκες Νύχτες”.
* ΤΟΥ ΕΣΠΑΣΕ το ισχίο και το ένα χέρι.. Ο ΚΩΣΤΑΣ χειρουργείται την Τετάρτη..
* Η ΑΦΟΡΜΗ ήταν οταν ο Κώστας φοβήθηκε, στο παγκάκι που καθόταν και έβρισε ένα μεγάλο ασπρο σκύλο που του επιτέθηκε.
* Ο ΤΣΟΓΛΑΝΟΣ έδωσε το σκύλο στη γκόμενα του.κι έκανε επίδειξη με το να δείρει τον πατέρα του η τον Παππού του.
* ΤΥΧΕΡΟΣ είσαι ρε βρωμερέ που δεν έπεσες πάνω σε κανέναν άλλο παππού. αλλά στον Κώστα που έχει προβλήματα όρασης και υγείας.
* Ο ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ κ Κουρετζής από το αστυνομικό τμήμα Παλαιου Φαλήρου πιστεύω πως θα κάνει σωστα τη δουλειά του…
* ΔΕΝ είναι πταίσμα, κ Κουρετζή, είναι πλημμέλημα – ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΕΣ ΣΩΜΑΤΙΚΈς ΒΛΆΒΕς -και δεν θα περιμένουμε να έρθουν να καταθέσουν — όσοι ήταν εκεί..
.* ΝΑ ΒΓΟΥΝ έξω οι άνθρωποι σου, να ανοίξουν στόματα. Να ερωτηθούν – με τα στοιχεία που έχεις – τα καταστήματα της περιοχής που πωλούν ζωοτροφές, καθώς και τα κτηνιατρικά
ιατρεία..
* ΚΑΛΩ τον φίλο Δήμαρχο του Παλαιού Φαλήρου να ενδιαφερθεί άμεσα΄. Και ξέρω πως θα το κάνει…
* ΚΑΛΩ όποιο ηθικό στοιχείο ήταν – σπάνιο στις ημέρες μας – παρών στο επεισόδιο, στο παρκάκι στην Αγιου Αλεξάνδρου, έστω και ανώνυμα να δώσει πληροφορίες στο αστυνομικό τμήμα η στο δικο μου τηλέφωνο 6949 566333.
* ΚΑΛΩ τους κατοίκους της περιοχής να μου καταγγείλουν έναν μελαχρινό, τριαντάρη που έχει ένα μεγαλόσωμο άσπρο σκύλο…
* ΘΑ ΣΕ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΜΑ…»

sssssssssssssssssssss

%ce%b9

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα