Σοκ στην Μπάρτσα με τον Ντεμπελέ

Όχι ότι είναι ευχάριστο ένας ποδοσφαιριστής να τραυματίζεται, αλλά όσο να’ ναι ο Ολυμπιακός αποφεύγει έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή, τον 20χρονο Ουσμάν Ντεμπελέ, ο ποίος μένει τέσσερις μήνες εκτός δράσης, αφού ο τραυματισμός του στο ματς με τη Μάλαγα αποδείχθηκε πιο σοβαρός απ’ ότι αρχικά είχε υπολογιστεί.

Αυτό σημαίνει πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν μπορεί να τον υπολογίζει για τις αναμετρήσεις της φάσης των ομίλων του Champions League, ένας πονοκέφαλος λιγότερο για τους αμυντικούς του Ολυμπιακού. Αυτό σημαίνει πως ο Βάσκος τεχνικός των «μπλαουγκράνα» θα πρέπει να βρει εκ των έσω τον άνθρωπο που θα αντικαταστήσει τον Γάλλο φορ για τον οποίο οι Καταλανοί δαπάνησαν 105.000.000 ευρώ το καλοκαίρι για να τον αποκτήσουν από την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ο Ντεμπελέ υπέστη θλάση (ολική μυϊκή ρήξη) οπίσθιου μηριαίου, δηλαδή την πιο βαριά μορφή στο σημείο που απαιτεί τη μεγαλύτερη αποθεραπεία. Σε 2,5 μήνες θα μπορεί να επανέλθει στις προπονήσεις, αλλά μόνο μετά από ένα τετράμηνο θα μπορεί να παίξει σε κανονικό ρυθμό, υπό το φόβο της υποτροπής.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα