Σοκ στην Παρί, στο χειρουργείο ο Νεϊμάρ

Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε πως ο Νεϊμάρ έχει υποστεί κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο και μένει οριστικά εκτός της ρεβάνς με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τους 16 του Champions League.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της εφημερίδας AS, πάντως, τα νέα είναι χειρότερα για τον Βραζιλιάνο άσο, ο οποίος μάλλον θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση.

Η ισπανική εφημερίδα επικαλείται αποκλειστικές πληροφορίες από το περιβάλλον του Νεϊμάρ, σύμφωνα με τις οποίες έχει παρθεί η απόφαση ο Βραζιλιάνος άσος να περάσει την πόρτα του χειρουργείου!

Αυτό σημαίνει πως η επιστροφή του αναμένεται στις αρχές Μαΐου, χάνοντας ουσιαστικά σχεδόν όλο το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Όπως προσθέτει η AS, αυτό που μένει να οριστικοποιηθεί είναι αν η χειρουργική επέμβαση θα πραγματοποιηθεί στη Γαλλία ή ο Νεϊμάρ θα χρειαστεί αν ταξιδέψει στην πατρίδα του τη Βραζιλία.

Πάντως, όπως τονίζεται, ο άσος της Παρί θα είναι έτοιμος να επιστρέψει σε δύο μήνες, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι διαθέσιμος για την Εθνική Βραζιλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του καλοκαιριού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα