Σοκ στον ΠΑΟΚ: Ζήτησε μεταγραφή ο Ρόμπερτ Μακ

Ελάχιστες πιθανότητες συγκεντρώνει η ανανέωση της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον διεθνή Σλοβάκο μεσοεπιθετικό, Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος φέρεται να αρνήθηκε την πρόταση του «Δικέφαλου του Βορρά», δηλώνοντας πως θέλει να αγωνιστεί σε ένα ποιοτικότερο πρωτάθλημα.

Ο διεθνής παίκτης ζήτησε, σύμφωνα με πληροφορίες, να κινηθούν οι διαδικασίες για την παραχώρησή του μέσα στο καλοκαίρι, ώστε να έχει όφελος και ο ΠΑΟΚ, καθώς το 2017 μένει ελεύθερος και από την 1η Γενάρη θα έχει δικαίωμα να υπογράψει στην ομάδα της αρεσκείας του.

Το συμβόλαιο του Ρόμπερτ Μακ με τον ΠΑΟΚ προβλέπει ρήτρα μεταγραφής ύψους 4 εκατ. ευρώ. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των play off, ο μάνατζερ του παίκτη αναμένεται να αφιχθεί στη Θεσσαλονίκης, μεταφέροντας προτάσεις από ομάδες της Ευρώπης, στις οποίες επιθυμεί να αγωνιστεί ο πελάτης του.

Η φετινή σεζόν ήταν εξαιρετική για τον Σλοβάκο ποδοσφαιριστή, ο οποίος ξεχώρισε μέσα στη γενικότερη μετριότητα του «Δικέφαλου του Βορρά». Η παρουσία του δεν πέρασε απαρατήρητη, ενώ ο ατζέντης του είχε ξεκινήσει από νωρίς τις επαφές με τους υποψήφιους «μνηστήρες».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα