Σοκ στο ΟΑΚΑ με Μπακάκη!

Η ΑΕΚ 1-0 το Βόλο και ο Ηρακλής 1-0 την ΑΕΛ, ανεβαίνουν χέρι-χέρι στη Super League

Μισό βαθμό χρειάζεται πλέον η ΑΕΚ για να επιστρέψει και μαθηματικά στη Super League, αλλά η χθεσινή νίκη στο ΟΑΚΑ επί του Ολυμπιακού Βόλου με 1-0 δεν θα μπορούσε να είναι πιο «πύρρειος».

Ο Μιχάλης Μπακάκης τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατό του και οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για ζημιά (ρήξη χιαστών) που θα του στερήσει τουλάχιστον την προετοιμασία του καλοκαιριού. Είναι πραγματικά ότι χειρότερο μπορούσε να συμβεί στην Ένωση, που έχασε προ μηνών τον «μαέστρο» της Πέτρο Μάνταλο και τον «μπόμπερ» της Ιβάν Μπρέσεβιτς. Οι δυο τους μαζί με τον Μπακάκη άνηκαν σε ένα μικρό γκρουπ παικτών που υπολογίζονταν κανονικά (και μάλιστα ως βασικοί) για την επόμενη σεζόν στη Super League και ο νέος τραυματισμός του Μπακάκη μοιάζει λίγο με κατάρα! Το γκολ του Δικέφαλου σημείωσε ο Γροντής στο 49’.

Στο ΟΑΚΑ βρέθηκε και ο εκπρόσωπος του τερματοφύλακα της Φέγενορντ, Έρβιν Μούλντερ, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του 26χρονου στην ελληνική ομάδα.

Στα άλλα ματς ο Ηρακλής με γκολ του Λουκίνα στο 74’ νίκησε 1-0 τη Λάρισα και όπως και η ΑΕΚ, έχει εξασφαλίσει την άνοδο, ενώ την πρώτη της νίκη στο μίνι πρωτάθλημα πέτυχε και η Παναχαϊκή επί του Απόλλωνα με 4-3 (47’ Τρίγκας, 50’ Κοντοχρήστος, 60’ Χοξάλι, 73’ Μαρουκάκης / 42’, 75’, 90’ Ανγκούλο)

Τα αποτελέσματα της πέμπτης αγωνιστικής και η βαθμολογία:

ΑΕΚ-Ολυμπιακός Βόλου   1-0

Ηρακλής-ΑΕΛ  1-0

Παναχαϊκή-Απόλλωνας  4-3

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. ΑΕΚ             22           8-3
  2. ΗΡΑΚΛΗΣ     19           6-2
  3. ΑΠΟΛΛΩΝ    7              6-6
  4. ΑΕΛ              6              4-5
  5. ΟΛ. ΒΟΛΟΥ   4              3-4
  6. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 3              7-14
Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα