Σολάρι: «Να παίξουμε έξυπνα στην Κρήτη»

Τη σπουδαιότητα της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ επεσήμανε ο έμπειρος ποδοσφαιριστής της Ξάνθης, Εστεμπάν Σολάρι, ο οποίος δήλωσε ότι η ομάδα του πρέπει να αγωνιστεί έξυπνα…

«Ξέρουμε ότι έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, ξέρουμε ότι ο ΟΦΗ είναι πολύ δυνατός στην έδρα του, έχουμε δύσκολη αποστολή, πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς για να βελτιώσουμε την βαθμολογική μας θέση, θα πρέπει να παίξουμε απολύτως συγκεντρωμένοι αν θέλουμε να φύγουμε με το θετικό αποτέλεσμα. Περιμένουμε έναν ΟΦΗ επιθετικό, παίζει στην έδρα του, είναι δυνατή ομάδα, αλλά δεν έχει σημασία για μας πως θα παίξει ο ΟΦΗ, το θέμα είναι πως θα παίξουμε εμείς, πρέπει να παίξουμε ένα παιχνίδι χωρίς λάθη, θα πρέπει να κάνουμε στο απόλυτο αυτό που πρέπει, για να πάρουμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα τους βαθμούς.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να παίξουμε ένα έξυπνο παιχνίδι. Να παίξουμε ένα παιχνίδι όπως πρέπει, να το παίξουμε τη στιγμή που πρέπει, να το παίξουμε επιθετικά, αμυντικά να είμαστε σφιχτοί, γενικώς πρέπει να παίξουμε ένα παιχνίδι χωρίς λάθη, ακριβώς όπως πρέπει, να είμαστε τακτικοί και πολύ οργανωμένοι. Μπορούμε να σκοράρουμε, αυτό είναι γεγονός, μπορούμε να σκοράρουμε και περισσότερες από μία φορές για να πάρουμε τη νίκη, γεγονός είναι ότι πρέπει να είμαστε ακριβώς όπως πρέπει για να πετύχουμε, να σκοράρουμε και να πάρουμε τους βαθμούς.

Είμαστε πολύ αισιόδοξοι για τους τρεις βαθμούς, πιστεύουμε σ’ αυτό, είμαστε όλοι ενωμένοι αυτή τη δύσκολη στιγμή, όλοι οι παίκτες μαζί πιστεύουμε ότι θα πάρουμε το τρίποντο, ώστε να βελτιώσουμε τη βαθμολογική μας θέση. Οι παίκτες το θέλουμε πάρα πολύ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα