Σούλης Παπαδόπουλος: «Θα μπούμε σφήνα»

Σίγουρος ότι η ομάδα του μπορεί να κάνει την έκπληξη και να κλέψει την άνοδο από τον Ηρακλή εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στο Sportfm ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Ο προπονητής της Λάρισας αναφέρθηκε στο δραματικό παιχνίδι με τον Ηρακλή και καυτηρίασε τόσο τα επεισόδια και το κάψιμο του τηλεοπτικού βαν, όσο και τη διαιτησία που παραλίγο να στερήσει από την ομάδα του τη διεκδίκηση της ανόδου:

«Πρέπει να καταδικάσουμε αυτά τα συμβάντα και την επίθεση που δέχθηκε το συνεργείο του συνδρομητικού καναλιού. Είναι ό,τι χειρότερο για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την Ελλάδα. Πρέπει να σταματήσουν κάποια στιγμή όλα αυτά και να υπάρξει παραδειγματική τιμωρία. Καταδικαστέα από όλο τον κόσμο είναι αυτά…»

Για το τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα και το πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής Αντωνίου στον Ηρακλή σχολίασε: «Δεν μπορώ να καταλάβω τι έδωσε ο άνθρωπος. Προσέβαλλε τους πάντες με την απόφαση του. Από το 83′ μέχρι το 97′ έχει δώσει τουλάχιστον δέκα φάουλ πάνω στην περιοχή μας, μας γέμισε με κάρτες. Κάποια στιγμή τα έχασαν και οι φίλοι του Ηρακλή από τις αποφάσεις του ρέφερι. Έμειναν άναυδοι με αυτά που έκανε, τρελάθηκαν! Πιστεύω πως ήταν ικανός να δώσει ακόμα και επανάληψη όταν χάθηκε, από τη στιγμή που είχε δώσει παράβαση, ενώ δεν υπήρχε τίποτα εξαρχής. Ο διαιτητής πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά, δεν μπορώ να πω αν έχει δόλο ή όχι, απλώς είναι ανίκανος»

Όσον αφορά στον τρόπο που εκτέλεσε το πέναλτι ο Περόνε, είπε: «Στα δέκα πέναλτι που έχει εκτελέσει ο Περόνε, τα 6-7 τα έχει εκτελέσει με αυτόν τον τρόπο. Ήμουν σίγουρος πως θα το χτυπήσει αλά Πανένκα και το είχαμε πει και στις προπονήσεις, αν τυχόν συνέβαινε ένα τέτοιο συμβάν, όπως συνέβη. Είχαμε πει στον τερματοφύλακά μας να μείνει όρθιος. Ήταν ικανότητα του τερματοφύλακα που δεν έφυγε, γιατί λέμε διάφορα τώρα για το πέναλτι…»

Τέλος, ο Σούλης Παπαδόπουλος είπε πως παρά τη διαφορά των επτά βαθμών, η ΑΕΛ μπορεί να μπει σφήνα και να πάρει την άνοδο, αν νικήσει δύο φορές τον Ηρακλή, ενώ τόνισε πως δύσκολα θα απειληθεί η ΑΕΚ που ξεκινά τα Play off με 10 πόντους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα