Σούπερ και πάλι ο Σωκράτης!

 

Δίπλα του κινούταν ο 22χρονος Ματίας Γκίντερ, ένα παιδί με ελάχιστες ευρωπαϊκές παραστάσεις και αυτό διότι έλειπε ο Μπάρτρα λόγω τραυματισμού. Και έπρεπε να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης, του Ρονάλντο, τον Μπενζεμά, τον Μπέιλ και του Χάμες. Ωστόσο, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ήταν και πάλι εγγύηση. Ο Έλληνας αμυντικός έκανε πολύ καλό παιχνίδι, κόντραρε στα ίσια σε πολλές περιπτώσεις τον Ρονάλντο, ήταν αλάνθαστος στις πάσες του και χάρισε ηρεμία στην ομάδα του, ιδίως μετά τα δύο γκολ της Ρεάλ, την ώρα που όλη η Ντόρτμουντ έπεσε και εκείνος διατήρησε την ψυχραιμία του.

Μπορεί ακόμη να έχουμε στο μυαλό μας ότι ο Σωκράτης είναι ένα νεαρό παιδί που έφυγε από την ΑΕΚ για να διακριθεί στην Ιταλία και στην Μπουντεσλίγκα, αλλά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Ο Παπασταθόπουλος ήταν ο δεύτερος μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης της Ντόρτμουντ στο ματς με τη Ρεάλ, δείγμα του ότι θεωρείται ηγέτης της γερμανικής ομάδας, μίας ομάδας που μετέχει σε τρεις διοργανώσεις με στόχο να τις κατακτήσει όλες.

Είναι στα καλύτερά του και φαίνεται, ότι πρέπει πριν από τα ματς της Εθνικής μας ομάδας. Στα 28 του δείχνει παίκτης παγκόσμιας κλάσης!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα