Σούπερ μάχη στη Football League

Λίγο οι γκέλες της Λάρισας στα τελευταία παιχνίδια, λίγο η σταθερά ανοδική πορεία του Απόλλωνα και της Κέρκυρας και να που το φετινό πρωτάθλημα της Football League είναι το πιο συναρπαστικό των τελευταίων ετών.

Με τον Ολυμπιακό βέβαιο πρωταθλητή, την Καλλονή και τον Πανθρακικό ήδη υποβιβασμένους το ενδιαφέρον των ποδοσφαιρόφιλων αναγκαστικά στρέφεται στη διοργάνωση του Κυπέλλου και φυσικά στη δεύτερη κατηγορία, τη Football League, εκεί που τρεις ομάδες πασχίζουν για δύο εισιτήρια. Και μάλιστα όχι τρεις τυχαίες ομάδες. Η Κέρκυρα, ο Απόλλωνας και η ΑΕΛ είναι σύλλογοι που θα μπορούσαν κάλλιστα να βρίσκονται στη Super League. Και όχι μόνο να βρίσκονται στην πρώτη κατηγορία, αλλά να μην κινδυνεύουν κιόλας.

Αν δει κανείς τον βαθμολογικό πίνακα της Football League θα διαγνώσει τον «πυρετό». Η Κέρκυρα και ο Απόλλωνας έχουν 42 βαθμούς και η ΑΕΛ 41. Μιλάμε για μάχη σώμα με σώμα. Το πλεονέκτημα μπορεί κανείς να πει πως το έχει η Κέρκυρα, καθώς θα υποδεχθεί τους δύο αντιπάλους στο νησί της, εκεί που διατηρεί ρεκόρ 9-1-1. Ο Απόλλωνας, αντίθετα, παίζει και με τους δύο εκτός έδρας, μόνο που αν δει κανείς τα κατορθώματα της «ελαφράς ταξιαρχίας» θα τρελαθεί, καθώς μακριά από τη Ριζούπολη είναι αήττητη με 6 νίκες, 4 ισοπαλίες και μόλις δύο γκολ παθητικό!

Οι αγωνιστικές που απομένουν είναι 14 και μέχρι τότε μπορούν να αλλάξουν πολλά, αλλά μάλλον έχουμε να κάνουμε με το πιο συγκλονιστικό μαραθώνιο των τελευταίων ετών…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα