Σούπερ ΟΦΗ με το… καλημέρα!

Αποφασισμένος να μην χάσει και φέτος το «τρένο» της ανόδου είναι ο ΟΦΗ και το έδειξε με το… καλημέρα. Οι Κρητικοί παρουσιάστηκαν σοβαροί και αποτελεσματικοί στις Σέρρες τη Δευτέρα (30/10) στην πρεμιέρα τους στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και μπήκαν με το «δεξί» στη μάχη, φεύγοντας νικητές με 2-1 σε βάρος του Πανσερραϊκού.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου εμφανίστηκε πιο έτοιμη από τον αντίπαλό της που, όμως, κατά διαστήματα έγινε άκρως επικίνδυνος και θα μπορούσε να έχει προηγηθεί στο σκορ, αν η μπάλα δεν σταματούσε στο δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του πολύ καλού Πόζογλου.

Στo 38’ ο Χαντί αποδείχθηκε πιο εύστοχος ανοίγοντας το σκορ για τον ΟΦΗ που ευτύχησε να βρει και δεύτερο γκολ στο 63’ με τον Κουτσιανικούλη.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο 93’ με τον Τσελεπίδη, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Ρίστιτς, Βοσκόπουλος, Τσαμούρης, Στέβιτς (46′ Τσελεπίδης), Ιωαννίδης, Σιάκκας, Παπουτσογιαννόπουλος, Πόζογλου (70′ Φουσού), Τσιμίκας, Ρούτσης (70′ Δούμτσος), Γκούρτσας.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, Κομεσίδης (79′ Ρούσσος), Κοιλιάρας, Νάστος, Οικονόμου, (75′ Πουρτουλίδης) Ορτέγκα, Μάρτος (58′ Κουτσιανικούλης), Χαντί, Κουσκουνάς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα