Σπάει κάθε ρεκόρ!

Εποχές Ντέμη Νικολαϊδη θυμίζει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στην ΑΕΚ, με τους πιστούς οπαδούς της Ένωσης να κλείνουν μόνιμη θέση στην εξέδρα ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Ήδη έχουν ανανεωθεί 4.000 διαρκείας. Αριθμός πολύ μεγαλύτερος από πέρυσι, την ίδια περίοδο. Μάλιστα η ΑΕΚ εξέδωσε και ανακοίνωση με οδηγίες για τον τρόπο που θα συνεχιστεί η διάθεση των διαρκείας το επόμενο διάστημα.

«Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και χωρίς το παραμικρό πρόβλημα η διαδικασία ανανέωσης των εισιτηρίων διαρκείας για τους περσινούς κατόχους, ενώ παράλληλα διατίθεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους κάθε διαθέσιμη θέση.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ υπενθυμίζει στους φιλάθλους της ότι η διαδικασία ανανέωσης των περσινών καρτών διαρκείας ολοκληρώνεται αυτό το Σάββατο 15 Ιουλίου στο τμήμα εισιτηρίων διαρκείας, που λειτουργεί κάτω από τη θύρα των επισήμων του ΟΑΚΑ. Σημειώνεται επίσης ότι καθημερινά η λειτουργία των γραφείων είναι από τις 10:00 έως τις 18.00, ενώ το Σάββατο από τις 10:00 έως τις 14.00. Μετά το Σάββατο 15 Ιουλίου κάθε θέση απευλευθερώνεται και από την Πέμπτη 20 Ιουλίου θα επαναρχίσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στο σύνολο των ελεύθερων θέσεων μέχρι και την Παρασκευή 18 Αυγούστου» αναφέρει η ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα