Σπάει την… μπάνκα με 80 εκατ. ευρώ για Γκριεζμάν η Γιουνάιτεντ

Τη μεταγραφή της… δεκαετίας επιχειρεί να πραγματοποιήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προτείνοντας το ποσό των 80 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Αντουάν Γκριεζμάν από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο διεθνής Γάλλος επιθετικός των «ροχιμπλάνκος» βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα, εμφανίζοντας σημαντική εξέλιξη από την ημέρα που πήρε μεταγραφή στην ομάδα της Μαδρίτης, ενώ αποτελεί το βασικό όπλο στη φαρέτρα του Ντιέγκο Σιμεόνε, διεκδικώντας τον τίτλο στην Ισπανία και το Champions League.

Η ρήτρα στο συμβόλαιο του Γάλλου είναι 80 εκατ. ευρώ. Η απόφαση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι δεδομένη και απομένει να πεισθεί ο παίκτης και να συμφωνήσει με τους «κόκκινους διάβολους», ώστε να ολοκληρωθεί – ίσως – η μεγαλύτερη μεταγραφική κίνηση του φετινού καλοκαιριού.

Το μεγάλο πρόβλημα για τους «μπέμπηδες» είναι η αρνητική διάθεση του ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί στην Premier League, καθώς στο παρελθόν έχει δηλώσει ότι δεν είναι μέσα στους στόχους του, ενώ δεν του ταιριάζει το στυλ του ποδοσφαίρου που παίζεται στη Βρετανία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα