Σπάει τη μεταγραφική… μπάνκα η Τσέλσι!

Η διαφαινόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος φαίνεται να… άνοιξε την… όρεξη στον Ρομάν Αμπράμοβιτς, ο οποίος εμφανίζεται έτοιμος να ανοίξει εκ νέου την κάνουλα και να επενδύσει μεγάλα ποσά στην Τσέλσι!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει δημιουργήσει μία ομάδα ικανή να φτάσει στον τίτλο της Premier League, ωστόσο ο στόχος του είναι να συνδυάσει τις εσωτερικές υποχρεώσεις, με την κατάκτηση του Champions League, στο οποίο υπάρχει πολύ μεγάλος ανταγωνισμός.

Ο φετινός αποκλεισμός από τη διοργάνωση προκάλεσε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων στον σύλλογο του Λονδίνου, καθώς ο Ρομάν Αμπράμοβιτς έδωσε το «οκ» στον Ζοσέ Μουρίνιο να εκταμιεύσει το ποσό των 150 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία σκοπεύει να διαθέσει για την απόκτηση δύο συγκεκριμένων παικτών.

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, ο Πορτογάλος έχει βάλει στο μεταγραφικό του στόχαστρο τον Γκάρεθ Μπέιλ της Ρεάλ Μαδρίτης και τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ της Τότεναμ. Για τον πρώτο αναμένεται να καταθέσει προσφορά ύψους 100 εκατομμυρίων στη «βασίλισσα», ενώ για τον δεύτερο τα 50 εκατομμύρια θεωρούνται αρκετά, προκειμένου να καλύψουν τις απαιτήσεις των «πετεινών».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα