Ελέ: «Σπάνια ευκαιρία ο Αστέρας» (VIDEO)

Ως  τη μεγαλύτερη ευκαιρία που του έχει δοθεί από την ημέρα που αποφάσισε να ασχοληθεί με την προπονητική χαρακτήρισε τον Αστέρα Τρίπολης ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, που είναι και επίσημα από την Τετάρτη (28/9) ο νέος τεχνικός των Αρκάδων.

«Είναι μεγάλη τιμή και χαρά που ήμουν η επιλογή των συγκεκριμένων ανθρώπων, οι οποίοι εδώ και αρκετά χρόνια έχουν μεγαλώσει όχι μόνο τον Αστέρα αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο με όλα αυτά τα επιτεύγματα που έχουν. Ταυτόχρονα είναι και μια τεράστια προπονητική ευκαιρία για μένα γιατί στην Ελλάδα δυστυχώς οι προσδοκίες ενός προπονητή μπορούν να ανταποκριθούν μέσα από ελάχιστες ομάδες και σαφέστατα ο Αστέρας είναι μια από εκείνες. Θα προσπαθήσουμε λοιπόν με την καθημερινή δουλειά εγώ, οι συνεργάτες μου και οι ποδοσφαιριστές να σταθούμε αντάξιοι αυτών των προσδοκιών και των απαιτήσεων και στόχων της ομάδας. Διαδέχομαι έναν αντάξιο προπονητή οπότε είμαι και σε αυτό πολύ τυχερός. Η ομάδα είναι δουλεμένη σε όλα τα επίπεδα και ευελπιστούμε μέρα με τη μέρα να κερδίζουμε χρόνο για τη φιλοσοφία που έχουμε μαζί με τους συνεργάτες μου, ώστε να καταφέρουμε το συντομότερο δυνατό να φέρουμε τον Αστέρα εκεί που πραγματικά πρέπει να είναι» ανέφερε μεταξύ άλλων ο «Ελέ» στη διάρκεια της παρουσίασής του στους εκπροσώπους του Τύπου και πρόσθεσε: «Θα προσπαθήσω το συντομότερο δυνατό οι ποδοσφαιριστές να κατανοήσουν τη φιλοσοφία μου, αυτή που επιθυμώ μαζί με τους συνεργάτες μου, και από ‘κει και πέρα έχουμε όλο το χρόνο μέχρι τον Ιανουάριο να δούμε αν μας λείπει κάτι γιατί το ρόστερ σε κάποιες θέσεις είναι υπέρ το δέον πλούσιο. Είναι πολυτέλεια για έναν προπονητή, ειδικά σε κάποιες θέσεις το να διαλέξεις ανάμεσα σ’ αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Είναι ευλογία και έχουμε χρόνο μέχρι τον Ιανουάριο. Αλλά αυτή τη στιγμή με τους παίκτες που έχουμε νομίζω ότι θα βρούμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις για αν χρειαζόμαστε σε μια-δυο θέσεις κάτι διαφορετικό».

Είχε προηγηθεί η πρώτη του γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές με την προπόνηση να αναλώνεται κυρίως στο τακτικό κομμάτι, όπου είναι δεδομένος πως ο πρώην διεθνής γκολκίπερ θα επιχειρήσει να αλλάξει αρκετά πράγματα σε σχέση με τον προκάτοχό του Μάκη Χάβο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα