Σπανός: «Ανεβήκαμε χάρη στον Νίκο Νιόπλια»

Τα εύσημα στον νέο του προπονητή απέδωσε ο ισχυρός άνδρας του Ατρόμητου Αθηνών, Γιώργος Σπανός. Σε δηλώσεις του στο SportFm 94,6 τόνισε πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την αγωνιστική βελτίωση της ομάδας του και πιστεύει πως αυτή οφείλεται στον Νίκο Νιόπλια…

Συγκεκριμένα είπε: «Η έλευση του κ. Νιόπλια ήταν καταλυτική για την ομάδα μας κι αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τα αποτελέσματα και την αγωνιστική μας βελτίωση. Έχει βοηθήσει πολύ, έχει καταφέρει σε ένα ποιοτικό ρόστερ που ενισχύθηκε με τις μεταγραφές του Γενάρη να δώσει ξεκάθαρους ρόλους, να βρει ένα πλάνο που της ταιριάζει, να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει».

«Έχει επίσης την ικανότητα να διαβάζει το παιχνίδι του αντιπάλου και ξέρει πού θα χτυπήσει. Έχει σημαντική παρέμβαση στο παιχνίδι και κάνει κινήσεις και αλλαγές, που τις περισσότερες φορές είναι πετυχημένες. Όταν έχεις καλούς παίκτες κι έναν φιλόδοξο προπονητή που θέλει να κάνει το come back του, η χημεία θα έρθει. Ξέρει τι ταιριάζει στην ομάδα μας και πώς θα αξιοποιήσει τους γρήγορους παίκτες που έχουμε μπροστά».

Για το αν θα παραμείνει στον πάγκο και του χρόνου, ο Γιώργος Σπανός είπε: «Με τον κ. Νιόπλια έχουμε μια πάρα πολύ καλή συνεργασία. Τον πιστεύω γιατί είναι ένας άνθρωπος που ασχολείται πολλές ώρες με το ποδόσφαιρο. Με το καλό θα πρέπει να τελειώσει η σεζόν και θα κάνουμε την αποτίμηση. Είμαστε ευχαριστημένη και έχουμε τέτοια επικοινωνία που δεν θα έχουμε πρόβλημα να φτάσουμε σε μια συνεργασία. Αυτή τη στιγμή προέχει η πορεία της ομάδας, τα άλλα πιστεύω θα τα βρούμε εύκολα».

Για τις μεταγραφές των Κατσουράνη και Μαρσελίνιο υπογράμμισε: «Και ο Κατσουράνης και ο Μαρσελίνιο έχουν βοηθήσει πολύ, ενώ και από τον Καράσκο περιμένουμε πράγματα, καθώς είναι ποδοσφαιριστής με δεδομένη ποιότητα. Και πριν όμως από την έλευση των ποδοσφαιριστών αυτών ο Ατρόμητος είχε καλό ρόστερ. Ήταν θέμα χρόνου και η καλή μπάλα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα