Σπανός: “Παραμένουμε προσγειωμένοι παρά την πρωτιά”

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός, μίλησε στον αέρα του SportFM και αναφέρθηκε στη φετινή τρελή πορεία της ομάδας του, στην παρουσία του Νταμίρ Κάναντι στον πάγκο και στη διαιτησία που φέτος του φαίνεται βελτιωμένη:

«Στο κομμάτι της διαιτησίας βλέπουμε σαφώς μια βελτίωση. Γίνονται λάθη προς όλες τις κατευθύνσεις, δεν ευνοείται αλλά ούτε και αδικείται μια ομάδα συστηματικά. Τα παλιά χρόνια υπήρχε μια καχυποψία. Παίξαμε με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό και είχαμε μια διαιτησία 50-50. Οι διαιτητές μπαίνουν στο ματς για να παίξουν 50-50. Κάποιοι το καταφέρνουν. Δεν μπορούν όλοι οι διαιτητές να είναι στο ίδιο επίπεδο είτε λόγω ικανοτήτων είτε λόγω εμπειρίας», ήταν η άποψή του για τον τρόπου που φέρονται φέτος οι «άρχοντες» των αγώνων.

Όσον αφορά στο που μπορεί να φτάσει η ομάδα του, ξεκαθάρισε:

«Δεν θέλουμε να βάζουμε μεγάλους στόχους, θέλουμε να είμαστε προσγειωμένοι και ρεαλιστές. Αυτή τη στιγμή απολαμβάνουμε αυτό που έχουμε, είναι πρωτόγνωρο συναίσθημα για εμάς. Δεχόμαστε συγχαρητήρια από τους αντιπάλους μας, αναγνωρίζουν την ανωτερότητά σου και έχουμε την ικανοποίηση να είμαστε πρώτοι. Ο βασικός στόχος που είχε βάλει η διοίκηση το καλοκαίρι ήταν να είμαστε στην πεντάδας. Πρέπει να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Οι ποδοσφαιριστές δίνουν το 100% και το ταμείο θα γίνει στο τέλος».

Για το αν είχε σκεφτεί να διώξει τον Κάναντι μετά τις κακές εμφανίσεις στα φιλικά, εξήγησε: «Όχι δεν ισχύει αυτό και δεν το λέω τώρα επειδή η ομάδα διαγράφει μια καλή πορεία. Η επιλογή του κυρίου Κάναντι έγινε με κάποια συγκεκριμένα κριτήρια. Πήραμε έναν προπονητή με διαφορετική φιλοσοφία αλλά και 14 νέους παίκτες. Οποιαδήποτε ομάδα με τόσους νέους παίκτες και νέο προπονητή χρειάζεται πίστωση χρόνου. Με τον κύριο Αγγελόπουλο θέλαμε να δώσουμε πίστωση χρόνου. Ο Κάναντι είχε φέρει καινούργια πράγματα στην ομάδα και καινούργιες ιδέες, όλα αυτά πρέπει να εμπεδωθούν. Προβληματισμός σίγουρα υπήρχε για την εικόνα στα φιλικά, που δεχθήκαμε ήττες με βαριά σκορ. Μιλήσαμε με τον προπονητή, είχε αυτοπεποίθηση για την δουλειά του και όσα ήθελε να περάσει στην ομάδα. Βλέποντας τα όσα έκανε στις προπονήσεις, μας είπε ότι θα βγουν αυτά που θέλει στο γήπεδο. Είχαμε τέσσερις ισοπαλίες στο ξεκίνημα, αλλά σε κανένα ματς δεν είμαστε χειρότεροι από τους αντιπάλους».

Για τον Ανδρέα Γιαννιώτη, τέλος, είπε: «Πράγματι ο Ανδρέας μέχρι στιγμής κάνει ένα καλό πρωτάθλημα. Στη μία δύο καλές ευκαιρίες που μας βγάζει ο αντίπαλος, γιατί η αμυντική λειτουργία που έχουμε είναι εξαιρετική, ο Ανδρέας είναι παρών».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα