ΣΠΙΡΤΖΗΣ: “Από το πουθενά δικαστικές αποφάσεις δημιουργούν πρόβλημα”

Οι επιθέσεις της κυβέρνησης κατά της δικαιοσύνης καλά κρατούν. Στον χορό εισήλθε-μετά τους Πολλάκη, Παπαγγελόπουλο- και ο Χρήστος Σπίρτζης με συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό. “Είναι γεγονός πως ξαφνικά από το πουθενά βγαίνουν δικαστικές αποφάσεις που δημιουργούν προβλήματα στην κοινωνία”, δήλωσε ο Χρήστος Σπίρτζης.

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών τόνισε ακόμη: «Δεν ξέρω αν οι δικαστές το κάνουν γιατί έχουν πολιτική, ή άλλη, σκοπιμότητα, δεν κάνω δίκη προθέσεων. Υπάρχουν αποφάσεις που δεν συνιστούν μία δικαστική κρίση διαφόρων υποθέσεων, αλλά ότι ξαφνικά από το πουθενά βγαίνουν αποφάσεις, που ανατρέπουν συγκεκριμένα πράγματα και δημιουργούν προβλήματα στην κοινωνία, είναι γεγονός».

Απαντώντας στο ερώτημα αν αποδίδει σκοπιμότητες στη δικαστική απόφαση για τους συμβασιούχους, σημείωσε μεταξύ άλλων: «Δεν μπαίνεις στον πειρασμό να οδηγηθείς σε τέτοια συμπεράσματα;  Εγώ δεν κάνω οριζόντιες κριτικές ποτέ για κανένα, ότι όλη η δικαιοσύνη είναι το ίδιο.
Αλλά, μη μου πείτε ότι δεν μπαίνετε στον πειρασμό για κάποιες δικαστικές αποφάσεις να σκεφτείτε αν αυτοί οι δικαστές λειτουργούν σαν δικαστές ή έχουν άλλες σκοπιμότητες στο πίσω μέρος του μυαλού τους».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα