Στάζει μέλι για Βίκτορ ο Πουλίδο

Στη χώρα του πέρασε ένα δράμα, καθώς έπεσε θύμα απαγωγής. Η καριέρα του έχει περάσει από χίλια-μύρια κύματα, για τους γνωστούς λόγους ιδιοκτησίας. Φέτος, όμως, νιώθει πως είναι η χρονιά του.

Βλέποντας τον εαυτό του να σκοράρει δύο φορές στο πρώτο φιλικό του Ολυμπιακό (στο 4-1 επί της Χορν), αλλά και τον καινούριο το προπονητή, τον Βίκτορ Σάντσεθ, να τον κατατάσσει στους λεγόμενους «βασικούς» – έστω κι αν είναι πολύ νωρίς στην προετοιμασία – η ψυχολογία του ανέβηκε κατακόρυφα και στις πρώτες του δηλώσεις (στη NOVA), είχε να πει τα καλύτερα για τον Ισπανό προπονητή:

«Είναι πολύ καλές οι πρώτες μου εντυπώσεις από τον κύριο Σάντσεθ. Είδαμε ότι ο προπονητής θέλει να βάλει πράγματα μέσα στο παιχνίδι. Τα είδαμε και στο ματς με την Χορν, πράγματα που έχουμε δουλέψει και στην προπόνηση. Σιγά-σιγά βγαίνουν και οι φάσεις που θέλουμε, αλλά είναι πολύ σημαντικό που μιλάμε την ίδια γλώσσα και αυτό σίγουρα θα κάνει τα πράγματα πιο εύκολα για μένα.

Ετοιμαζόμαστε με τον καλύτερο τρόπο, ξέρουμε ότι έρχονται σημαντικοί και δύσκολοι αγώνες. Οπότε πρέπει να δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα, για να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο που χρειάζεται, για να προκριθούμε σε μια μεγάλη διοργάνωση όπως είναι το UEFA Champions League. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά μας κάθε μέρα».

Για τους προσωπικούς του στόχους, τόνισε:

«Πρώτος ατομικός στόχος είναι να παίζω, να έχω λεπτά συμμετοχής. Το να μπορώ να πετυχαίνω σημαντικά τέρματα για την ομάδα μου. Ακόμα, ένας προσωπικός στόχος είναι να γυρίσω στην εθνική ομάδα του Μεξικού, που αυτό θα με έκανε πολύ χαρούμενο».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα