Στέκεται στα πόδια του ο Ν.Π.Σ. Βόλος!

Ξεχάστε το ποδόσφαιρο του Βόλου όπως το γνωρίζατε. Το παράδοξο του να υπάρχουν δύο μεγάλες ομάδες σε μία επαρχιακή πόλη 150.000 κατοίκων, την ώρα που άλλες ελληνικές πόλεις δεν εκπροσωπούνται στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο έπαψε! Ή μήπως όχι…;

Αυτή τη στιγμή η πόλη έχει τρεις ομάδες, τον Ολυμπιακό, τη Νίκη και το ΝΠΣ Βόλος! Ωστόσο, στόχος του ΝΠΣ είναι να κυριαρχήσει, να γίνει η μία και μοναδική ομάδα της πόλης, χωρίς να «καταπιεί» τους δύο ιστορικούς συλλόγους με παρουσία στην Α’ Εθνική, αλλά να συμπορευτεί μαζί τους. Στόχος του ΝΠΣ είναι να φτάσει ψηλά, να γίνει επαγγελματικό σωματείο και να διεκδικεί τίτλους και παράλληλα η Νίκη και ο Ολυμπιακός να τροφοδοτούν μέσω των Ακαδημιών τους την ενιαία ομάδα της Μαγνησίας.

Δεν είναι εύκολο, διότι Νίκη και Ολυμπιακός έχουν φανατικούς υποστηρικτές, ωστόσο ο ΝΠΣ Βόλος δεν ενήργησε – με την ίδρυσή του – εις βάρος κάποιας ομάδα της πόλης, αφού αμφότερες συνεχίζουν την πορεία τους και αυτό πρέπει να πιστωθεί στη νέα διοίκηση που αποτελείται από τους:

Πρόεδρος: Σπυριδόπουλος Γιώργος, Αντιπρόεδρος: Οικονομίδης Χαρίλαος. Μέλη: Ντούμος Γιάννης, Δέδες Θ. Γιώργος, Κωτσόπουλος Γιώργος, Λέκας Κωνσταντίνος, Μπουζούκης Ελευθέριος.

Η ενίσχυση εν’ όψει της νέας σεζόν όπου προπονητής θα είναι ο Τάκης Γκώνιας ξεκίνησε με την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών:

«Η διοίκηση του Βόλος Ν.Π.Σ. ανακοινώνει την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών και συγκεκριμένα των Ραφαήλ Μελισσόπουλου, Αντώνη Ντεντάκη και Στέργιου Φαρμάκη.

Ο Ραφαήλ Μελισσόπουλος είναι 20 χρόνων (19/2/1997), αγωνίζεται στα άκρα της μεσαίας γραμμής και αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Ξάνθη.

Ο Αντώνης Ντεντάκης είναι 22 χρόνων (13/3/1995), αγωνίζεται στη θέση του δεξιού ακραίου αμυντικού και την περσινή περίοδο φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ. Σε ηλικία 18 ετών ο Ντεντάκης έγινε επαγγελματίας στον Πλατανιά φορώντας τη φανέλα του για ενάμιση χρόνο. Τον Ιανουάριο του 2015 πήρε μεταγραφή στον Κισσαμικό, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ. Τη φετινή περίοδο ο Ντεντάκης είχε 28 συμμετοχές, έχοντας σημειώσει και δύο γκολ.

Ο Στέργιος Φαρμάκης είναι 23 χρόνων (8/5/1994) τερματοφύλακας και την περίοδο που ολοκληρώθηκε αγωνιζόταν στον ΑΟ Καρδίας έχοντας 23 συμμετοχές. Ο Φαρμάκης ξεκίνησε την καριέρα του στον Αιγινιακό».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα