Στέλνει σε γραφολόγο το συμβόλαιο του Ντίντακ

Απίστευτη τροπή παίρνει η υπόθεση του Ντιντάκ Βίλα, καθώς ο ποδοσφαιριστής είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βλέποντας την καριέρα του να βαλτώνει και ο μάνατζέρ του τα έχει χάσει, καθώς δεν ξέρει πώς να χειριστεί την υπόθεση.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ τα προηγούμενα χρόνια είχε αδύναμες διοικήσεις που υπέκυπταν σε κάθε είδους εκβιασμό και μάλλον ο ατζέντης του παίκτη πίστεψε πως εύκολα θα πάρει ως ελεύθερο τον παίκτη του από την ελληνική ομάδα για να τον «σπρώξει» σε κάποιο ισπανικό σύλλογο, που ήταν και η επιθυμία του Ντιντάκ!

Η ΠΑΕ, ωστόσο, ενεργοποίησε την οψιόν του συμβολαίου του Ισπανού προ εβδομάδων και έβαλε υψηλό πωλητήριο, κάτι που δεν… εκτιμήθηκε ούτε από την Εσπανιόλ, ούτε από κάποια άλλη ισπανική ομάδα. Τώρα, ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή λέει πως η υπογραφή στην οψιόν είναι πλαστή! Στην ΑΕΚ δεν σοκαρίστηκαν, αλλά έσπευσαν να βρουν γραφολόγο για να είναι σίγουροι πως η υπογραφή είναι του παίκτη και στη συνέχεια θα ζητήσουν εκτίμηση από γραφολόγο της FIFA για να τελειώνουν μία και καλή με την υπόθεση. Μόλις ο εκτιμητής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας καταθέσει την έκθεσή του, η ΠΑΕ ίσως προβεί σε μήνυση κατά του παίκτη και του ατζέντη του.

Όπως και να έχει, οι δύο πλευρές μάλλον θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια με μεγάλο χαμένο τον παίκτη, ο οποίος μένει ανενεργός, κι ενώ την προηγούμενη διετία η ΑΕΚ ανέβασε κατακόρυφα το κασέ του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα