Στήριγμα στους παίκτες αναζητεί ο Αναστασίου

Ό,τι και να κάνει ένας προπονητής, αν οι παίκτες δεν το «βγάλουν» στο γήπεδο, είναι καταδικασμένος. Ο Γιάννης Αναστασίου το γνωρίζει αυτό, καθ’ ότι μέχρι πρόσφατα βρισκόταν στην… άλλη πλευρά του ποταμού και για τον λόγο αυτόν, θέλησε να βρει στήριγμα σε εκείνους που μπορούν να τον «κρεμάσουν», αλλά και να τον «απογειώσουν».

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» είχε τετ α τετ με τους τέσσερις αρχηγούς της ομάδας (Ζέκα, Κοτσόλη, Λαγό και Μπεργκ) και συζήτησαν για αρκετή ώρα την κατάσταση, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί. Οι παίκτες εξέφρασαν τις απόψεις τους, ακούστηκαν τα όποια παράπονα και ο Αναστασίου από την πλευρά του επανέλαβε όσα επιθυμεί από εκείνους.

Στάθηκε όμως ιδιαίτερα σε ένα σημείο. Ρώτησε τους αρχηγούς του Παναθηναϊκού αν υπάρχει κάποιο θέμα με τον ίδιο. Φυσικά, η απάντηση που πήρε δεν είχε αντικείμενο, καθώς το πιστεύω του κάθε παίκτη για τον προπονητή του αποτελεί προσωπική υπόθεση και εξαρτάται από διάφορους παράγοντες.

Άπαντες συμφώνησαν πως πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στη συνέχεια, ώστε να αντιστραφεί το αρνητικό κλίμα που υπάρχει, με αφετηρία την προσεχή αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό για την 4η αγωνιστική του πωταθλήματος.

Υπενθυμίζουμε ότι η διοίκηση αποφάσισε να δώσει μία ακόμη – τελευταία – ευκαιρία στον Γιάννη Αναστασίου. Εφόσον η ομάδα δεν ανακάμψει, τότε θεωρείται βέβαιο πως η ΠΑΕ θα προχωρήσει στην αντικατάστασή του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα