Σταμάτης Γονίδης: Κυκλοφόρησε το δεύτερο βιβλίο του

Το δεύτερο συγγραφικό του εγχείρημα κυκλοφόρησε ο Σταμάτης Γονίδης, που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μια στροφή 180 μοιρών εσωτερικής αναζήτησης.

Το καινούργιο βιβλίο του γνωστού τραγουδιστή.  με τίτλο «Η απόλυση ευτυχία του να μην υπάρχεις», κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις ΑΚΤΙΣΤΟΝ και ήδη διανέμεται στα βιβλιοπωλεία.
Με λόγο απλό μεστό και δυνατό, επιχειρεί μια πολύ δύσκολη προσέγγιση στα ιδιαίτερα ευαίσθητα θέματα ψυχής, πίστης και πνευματικότητας τα οποία είναι γνωστό στο κοινό πως τα τελευταία χρόνια προσεγγίζει με την ιδιότητα του ανθρώπου που παρατηρεί, αισθάνεται, σκέφτεται, αναλύει και κυρίως ζει και βιώνει.

Με καθαρή ματιά σε ό, τι προβληματίζει και ίσως κάποιες φορές διχάζει τους ανθρώπους ως προς τα συστήματα πίστης, τολμά και προσεγγίζει με απλότητα, αφηγηματική αυθεντικότητα, έννοιες δύσκολες και θέματα που ήδη έχουν τη σφραγίδα των απόψεων μεγάλων και διάσημων ερευνητών του είδους και ταυτόχρονα εκπλήσσει τον αναγνώστη με τις μεστές του αυθεντικές αποφθεγματικές φράσεις αλήθειας.

Η παρατήρηση είναι πηγή της γνώσης και σ’ αυτή βασίστηκαν οι μεγάλες αλήθειες που αποτελούν πηγή της πίστης του ανθρώπου.Σ’ αυτή την παρατήρηση και στα αποτελέσματά της, όπως τα βλέπει ένας ακόμη άνθρωπος ανάμεσά μας, βασίζεται και το βιβλίο του Σταμάτη Γονίδη.

Η φωτογραφία του εξωφύλλου είναι εικαστικό έργο του Σταμάτη Γονίδη από συλλογή έργων του που θα εκτεθεί στο μέλλον για κοινωνικούς σκοπούς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα