Σταμάτησε στα… 7 η ΑΕΚ στο «Αλκαζάρ»!

Με τον καλύτερο τρόπο έδειξε να ξεπερνά το σοκ από την εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο η ΑΕΚ, η οποία διέσυρε το βράδυ της Πέμπτης (26/10) με 7-0 τον Απόλλωνα Λάρισας στο στάδιο «Αλκαζάρ», εξασφαλίζοντας παράλληλα την πρόκρισή της για την επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Μπακασέτας και Χριστοδουλόπουλος έκαναν ό,τι ήθελαν στο ματς, ενώ στα θετικά για τον Μανόλο Χιμένεθ είναι ότι είδε τον Αραούχο να βρίσκει, επιτέλους, δίχτυα. Λογαριασμό άνοιξε και ο Τρίστασον, ενώ γκολ πέτυχαν ακόμα οι Τζανετόπουλος και Αϊντάρεβιτς.

Απογοήτευσαν με την εικόνα τους οι Θεσσαλοί, οι οποίοι είχαν τρομερά αμυντικά προβλήματα. Θα μπορούσαν να έχουν δεχτεί κάλλιστα και άλλα γκολ. Δεν διασώθηκε κανείς από αυτή την εμφάνιση και δεδομένα θα πρέπει να βελτιωθεί πολύ η εικόνα της ομάδας του Σάκη Θεοδοσιάδη εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Από τα πρώτα λεπτά η ΑΕΚ μπήκε στο ματς με στόχο να δείξει ποιος είναι το αφεντικό και το έκανε με επιβλητικό τρόπο. Όποτε ήθελε έμπαινε στην αντίπαλη περιοχή και κυρίως αυτό συνέβαινε από τα δεξιά. Ο Χριστοδουλόπουλος έπαιρνε πολλές προσπάθειες πάνω του και δεν είχε κανένα πρόβλημα να αποφύγει εύκολα τους αντιπάλους του.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν σε τελικές προσπάθειες και στο 19′ έκαναν το 0-1 με κεφαλιά του Τζανετόπουλου από κόρνερ του Μπακασέτα. Τρία λεπτά μετά ο τελευταίος έδωσε την πάσα, ο Αραούχο από θέση οφσάιντ ακούμπησε την μπάλα και ο Χριστοδουλόπουλος με πλασέ εντός περιοχής έκανε το 0-2.

Στο 36′ ο Μπακασέτας εκτέλεσε ένα ακόμη κόρνερ και αυτή τη φορά ήταν ο Αϊντάρεβιτς εκείνος που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 40′ ο μέχρι τότε δημιουργός Μπακασέτας χρίστηκε σκόρερ με ωραίο μακρινό σουτ. Δύο λεπτά μετά ο Κορίνθιος μέσος έδωσε νέα ασίστ, στον Χριστοδουλόπουλο για το 0-5.

Το 0-6 πέτυχε στο 51’ ο Αραούχο, για να κλείσει το σκορ στο 78’ ο Τρίστασον, διαμορφώνοντας το τελικό 0-7.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Φωτιάς (Πέλλας), βοηθοί του οι Δεμερτζής (Πέλλας) και Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), ενώ τέταρτος ο Σιδηρόπουλος (Πέλλας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης, Σάββας, Κουρτεσιώτης, Ανδρέου, Παπαζαχαρίας, Αγρόδημος, Τσιλούλης (46′ Διβανές), Λαμπρόπουλος (65′ Σκούπρας), Μίλιτς, Τζάνης, Μαυριάς (46′ Καρακατσάνης).

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Τσόσιτς (46′ Βινίσιους), Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Μπακασέτας, Τρίστασον, Χριστοδουλόπουλος (54′ Ροντρίγκες), Αραούχο (64′ Γιακουμάκης).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα