Σταύρος Καλαφάτης: Η κυβέρνηση έχει εμμονές με τη Θεσσαλονίκη

Για «κυβερνητικές εμμονές» μίλησε ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης, με αφορμή όσα είπε ο υπουργός Επικρατείας, Χριστόφορος Βερναρδάκης, περί «δεξιού παρακράτους στη Θεσσαλονίκη».

«Ο υπουργός Επικρατείας κ. Βερναρδάκης, με περισσή σπουδή, εξέφρασε δημοσίως χθες τις κυβερνητικές εμμονές με επίκεντρο τη Θεσσαλονίκη. Παρουσίασε μια εικονική πραγματικότητα βασισμένη σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις με πενιχρό ή μηδενικό αντίκρισμα, που προσβάλει τη νοημοσύνη κάθε σκεπτόμενου πολίτη. Και τη διάνθισε με μια ρητορική μίσους και διχασμού περί δεξιού παρακράτους που προσβάλει συλλήβδην αρχές, ιδέες και την ίδια την πόλη», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Καλαφάτης.

Και προσθέτει: «Δυστυχώς γι αυτόν και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τίποτα δεν καταφέρνει να συγκαλύψει την ανικανότητα της πρώτης φοράς Αριστερά!».

«Το γεγονός ότι ένας ακόμα υπουργός καταφεύγει σε τέτοια ρητορική, απλώς ενισχύει την ανησυχία όλων μας για την ηθική διολίσθηση της κυβέρνησης», καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Καλαφάτης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα