Στα άκρα η κόντρα Κονέ και Λεβαδειακού

Εκπληκτικά πράγματα λαμβάνουν χώρα στην πόλη της Λειβαδιάς και συγκεκριμένα στην ομάδα του Λεβαδειακού, η διοίκηση της οποίας βρίσκεται σε κόντρα με τον ποδοσφαιριστή Εμάνουελ Κονέ.

Ο Αφρικανός προχώρησε σε καταγγελία στον ΠΣΑΠ, υποστηρίζοντας ότι ο σύλλογος της Λιβαδειάς δεν πλήρωσε τοπ ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε, με αποτέλεσμα να μείνει… άστεγος! Οι «πράσινοι» της Βοιωτίας από την πλευρά τους υποστηρίζουν πως ο παίκτης ευθύνεται για το μπέρδεμα και πως εγκατέλειψε πριν μέρες την ομάδα τους!

Όπως διατείνονται οι άνθρωποι του Λεβαδειακού, ο Κονέ αναχώρησε με την οικογένειά του από το σπίτι που του είχαν νοικιάσει, λέγοντας πως φεύγει για ομάδα του Κατάρ. Όταν επέστρεψε για να υπογράψει τη λύση του συμβολαίου του, δεν εμφάνισε καμία ομάδα και καμία πρόταση. Τότε τους είπε, όπως υποστηρίζουν, ότι έπεσε θύμα των μάνατζερ και πως τον είχαν κοροϊδέψει. Συμφώνησαν να του ανανεώσουν το συμβόλαιο, αλλά εκείνος εξαφανίστηκε και πάλι.

Ο ΠΣΑΠ πλήρωσε τα 675 ευρώ του ενοικίου για το δωμάτιο στο ξενοδοχείο και ανέλαβε τον ρόλο του διαμεσολαβητή, προκειμένου να βρεθεί μία λύση στην – αν μη τι άλλο – περίεργη αυτή ιστορία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα