Στα… άκρα με Κετσπάγια

Στα δικαστήρια φαίνεται πως θα λύσουν τις διαφωνίες τους σχετικά με το ύψος της αποζημίωσης που προβλέπεται για τον πρόωρο τερματισμό της συνεργασίας τους η ΑΕΚ και ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Ο Γεωργιανός τεχνικός και πρώην… αγαπημένος της κιτρινόμαυρης εξέδρας απέστειλε το Σάββατο (10/12) εξώδικο στην ΠΑΕ ΑΕΚ, με το οποίο κάνει ξεκάθαρο πως θα διεκδικήσει αποζημίωση για το μεταξύ τους «διαζύγιο» που μόνο… βελούδινο δεν αποδεικνύεται.

«Δυο μήνες. Εδώ και δυο μήνες προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε μαζί τους και μας αγνοούν! Δεν έχω ξανασυναντήσει τέτοια συμπεριφορά στη ζωή μου. Από την αρχή τους είπαμε να τα βρούμε συναινετικά. Χωρίς δράματα και ιστορίες. Και μάλιστα, αφού θέλετε και οικονομικά, ούτε τα μισά δεν ζητήσαμε» δήλωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια και πρόσθεσε: «Τα πράγματα έμειναν στον αέρα. Δεν πήραμε απάντηση ποτέ. Προσπαθούμε δυο μήνες τώρα να βρούμε λύση και μας αγνοούν. Δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα. Αν δεν μιλήσουν με τον από πάνω, ούτε καφέ δεν παραγγέλνουν. Το θέμα είναι ηθικό, αφού μας συμπεριφέρθηκαν απαίσια σε όρια που ξεφεύγουν από το επιτρεπτό. Είναι κρίμα γιατί έπαιξα στην ΑΕΚ και διαπιστώνω πως 22 χρόνια μετά δεν έχει αλλάξει τίποτα στην ομάδα. Έχει μείνει πίσω σε όλα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα