Στα άκρα με Πογιέτ η ΑΕΚ!

Δε θα ολοκληρωθεί έτσι απλά η σχέση του Γκουστάβο Πογιέτ με την ΠΑΕ ΑΕΚ. Η «κιτρινόμαυρη» διοίκηση σκοπεύει άμεσα να καταγγείλει τον Ουρουγουανό προπονητή για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, έχοντας συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία τα οποία χρειάζονται για να τα καταθέσει στη FIFA.

Στην Ένωση έχουν ως δυνατό χαρτί τη συμπεριφορά του Πογιέτ την τελευταία του μέρα ως προπονητής της ομάδας και τις ώρες που θεωρητικά θα έπρεπε να προετοιμάζει τους παίκτες του για επίσημο αγώνα. Αντ’ αυτού, ο 47χρονος έγραφε επιστολές και ενημέρωνε τα πρακτορεία Τύπου, δηλώνοντας την πρόθεσή του να φύγει μετά το τέλος των υποχρεώσεων της ΑΕΚ.

Αυτή τη συμπεριφορά θεωρείται από μόνη της αντιεπαγγελματική και επειδή υπάρχει πρόβλεψη στο καταστατικό της FIFA για τέτοιου είδους ενέργειες, η ελληνική ΠΑΕ έχει κάθε λόγο να ελπίζει σε δικαίωση. Άλλωστε, θα συγκεντρώσει κι άλλα στοιχεία (όπως η επιμονή του να γίνει το ραντεβού με το μάνατζερ 48 ώρες πριν από κρίσιμο παιχνίδι) και θα τα καταθέσει όλα μαζί, με τον Πογιέτ ακόμη να μην έχει… απαντήσει σε ότι έχει γίνει, παρά το ότι προανήγγειλε πως θα το κάνει.  Η καταγγελία θα γίνει μόλις αποπληρωθεί ο Πογιέτ, για να μην υπάρχει καμία οικονομική εκκρεμότητα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα