Στα γνωστά του στάνταρ ο Γιάννης, αλλά ήττα των Bucks από τους πρωταθλητές

Οι πρωταθλητές NBA, Cleveland Cavaliers, επέλεξαν να παίξουν πολύ σκληρά τον Γιάννη Αντεντοκούμπο, όμως ο Έλληνας σταρ ανταποκρίθηκε, πέτυχε 25 πόντους και είχε 13 ριμπάουντ, αλλά δεν έφταναν για να πετύχουν οι Bucks μία ακόμη νίκη κόντρα στο Λεμπρόν Τζέιμς και την παρέα του.

Η κανονική διάρκεια έληξε με το ολοστρόγγυλο 100-100 και στην παράταση τα «ελάφια» έχασαν με 108-114. Ο Γιάννης πιέστηκε πολύ και ήταν άστοχος (3/10 δίποντα), αλλά ήταν εύστοχος στις πολλές βολές που εκτέλεσε (13/15) και στα τρίποντα (2/3) και πέρα από τα 13 ριμπάουντ είχε 3 τάπες, 2 κλεψίματα, 2 ασίστ και 2 λάθη. Το καλύτερό του διάστημα ήταν το τέταρτο δωδεκάλεπτο όταν με τα δύο σερί τρίποντα έριξε τη διαφορά, ενώ στην παράταση έδωσε το προβάδισμα στους Bucks (106-105), αλλά στην επόμενη φάση αποβλήθηκε με έξι φάουλ και οι Cavaliers με ένα 2-9 χωρίς τον Γιάννη στο παρκέ πήραν το ματς.

Η ομάδα του Αντετοκούμπο έχει ρεκόρ 13-13 και όλα δείχνουν πως θα δώσει μάχη μέχρι το τέλος για να μπει στα Play Off. Επόμενο παιχνίδι πάλι κόντρα στους πρωταθλητές αυτή τη φορά στο Ohio τα ξημερώματα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα