Στα δικαστήρια για ένα χωράφι ο Γιώργος Μαργαρίτης

Στο δικαστήριο βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Γιώργος Μαργαρίτης, καθώς βρέθηκε στο εδώλιο του Στ΄ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας κατηγορούμενος για εκχέρσωση δασικής έκτασης και υποβάθμιση περιβάλλοντος!

Η υπόθεση που έφτασε στη Δικαιοσύνη έπειτα από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του αναγκαστικός συνεταιρισμός, αφορά έκταση 4 στρεμμάτων ιδιοκτησίας του λαϊκού καλλιτέχνη στην περιοχή του Καπανδριτίου, τμήμα της οποίας διεκδικεί ο συνεταιρισμός, σύμφωνα με την Espresso.

Κάθε άνοιξη ο τραγουδιστής φροντίζει να καθαρίζει την περιφραγμένη έκταση από ξερά χόρτα υπό τον φόβο πυρκαγιάς και αυτή ακριβώς η ενέργεια στάθηκε η αφορμή να στραφούν εναντίον του τα μέλη του συνεταιρισμού, τον Μάιο του 2012! Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μαργαρίτης κατηγορείται ότι προχώρησε στις επίδικες πράξεις το διάστημα από 22 Μαρτίου έως 6 Απριλίου του 2012, με τους μηνυτές να υποστηρίζουν -μεταξύ άλλων- ότι 530 τμ. της έκτασης είναι δικά τους!

Ο γνωστός τραγουδιστής, που ταλαιπωρείται επί έξι χρόνια με την επίμαχη υπόθεση, προσήλθε νωρίς χθες το πρωί στο κτίριο 9 της Ευελπίδων, μαζί με τον δικηγόρο του Βασίλη Καπερνάρο, αλλά τελικά η υπόθεση δεν εξετάστηκε από το δικαστήριο, όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα.

Ένα λάθος της γραμματείας των δικαστηρίων είχε ως αποτέλεσμα η υπόθεση να μην αναγράφεται στο πινάκιο και, μολονότι εκφωνήθηκε, η έδρα διέκοψε την εκδίκαση για τις 13 Φεβρουαρίου. Ήδη η δίκη έχει αναβληθεί πέντε φορές στο παρελθόν, παρατείνοντας την ταλαιπωρία του καλλιτέχνη, που ωστόσο δηλώνει βέβαιος ότι θα αθωωθεί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα