Στα δύο το Μάντσεστερ για τον Γουαρδιόλα!

 

 

Το 2009 το μισό Μάντσεστερ σοκαρίστηκε όταν ο Κάρλος Τέβες έφυγε δυσαρεστημένος από τη Γιουνάιτεντ για να παίξει σαφώς καλύτερη μπάλα στη Σίτι. Το καλοκαίρι του 2016 ίσως έχουμε ένα νέο σχίμα.

Ο Πέπε Γουαρδιόλα ως γνωστόν φεύγει από την Μπάγερν Μονάχου και καταλήγει στο πρότζεκτ που θα του αρέσει περισσότερο . Ήδη τα επιτελεία της Σίτι και της Γιουνάιτεντ ψάχνουν πως θα τον προσελκύσουν. Οι μεν πρώτοι δεν έχουν πρόβλημα με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι, αλλά ψάχνουν το καλύτεροι. Οι δε «μπέμπηδες» έχουν μεγάλο πρόβλημα με τον Φαν Γκάαλ και ψάχνουν τον σωτήρα της ομάδας. Ποια πλευρά του Μάντσεστερ θα μαγνητίσει περισσότερο τον Καταλανό.

Στο κόλπο φαίνεται να μπαίνει και η Τσέλσι. Αν ο Αμπράμοβιτς πιστέψει πως έπαψε η χημεία με τον Μουρίνιο, τότε σίγουρα θα ενδιαφερθεί για τον Πεπ, που φυσικά δεν είναι δεσμευμένος με το Μάντσεστερ. Ούτε με την Αγγλία είναι δεσμευμένος. Και η Παρί ίσως κάνει σούπερ προσφορά, μία Παρί που είναι κυρίαρχος στη Γαλλία και αυτή η διαφορά που έχει με τις άλλες ομάδες κάνει τον Πεπ σχεδόν σίγουρο πρωταθλητή σε αυτό το πρωτάθλημα.

Πέραν των τεσσάρων αυτών ομάδων δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια άλλη τόσο εύρωστη για να δελεάσει τον Γουαρδιόλα (αφού προφανώς δεν θα πάει στη Ρεάλ, δε θα μείνει στη Γερμανία και οι Ιταλοί δεν δίνουν τόσα λεφτά για προπονητές).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα