Στα «κόκκινα» για πάντα ο Στίβεν Τζέραρντ!

«Εγώ θέλω να μείνω εδώ και να κλείσω την καριέρα μου. Τα πάντα εξαρτώνται από την ομάδα…». Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον αρχηγό της Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ, το συμβόλαιο του οποίου εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Φαίνεται πως ο μάνατζερ της ομάδας, Μπρένταν Ρότζερς και η διοίκηση έλαβαν το μήνυμα και ανταποκρίθηκαν άμεσα, σχεδιάζοντας το πλάνο της πρότασης για την επέκταση της συνεργασίας τους με τον διεθνή μέσο. Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές στο Νησί, ο Τζέραρντ έχει στα χέρια του πρόταση για την επέκταση του συμβολαίου του με τη Λίβερπουλ, την οποία εξετάζει και κατά πάσα πιθανότητα, θα συζητήσει το αμέσως επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, διαφορές στο οικονομικό δεν υπάρχουν. Οι «Reds» προσφέρουν 200.000 ευρώ τη βδομάδα στον 35άχρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος, βέβαια, παραμένει σε άριστη κατάσταση και ηγείται των προσπαθειών της ομάδας.

Ως μοναδικό «αγκάθι» για την υπογραφή του νέου συμβολαίου μεταξύ των δύο πλευρών, παρουσιάζεται η χρονική διάρκεια. Η Λίβερπουλ προτείνει επέκταση για έναν χρόνο, αλλά ο ποδοσφαιριστής πιέζει για δύο χρόνια, καθώς θεωρεί ότι μπορεί να αγωνιστεί σε κορυφαίο επίπεδο. Σχολιάζοντας τις εξελίξεις, ο Στίβεν Τζέραρντ δεν θέλησε να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς πρόκειται για ένα θέμα που αφορά τον ίδιο και την ομάδα, όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα