Στα… μαχαίρια «Μπάρτσα» – Νεϊμάρ

Ότι αρχίζει ωραίο τελειώνει με… πόνο και οι σχέσεις αγάπης του Νεϊμάρ με την Μπαρτσελόνα, που μετατράπηκαν σε μίσος μετά τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου στην Παρί Σεν Ζερμέν, φαίνεται πως προσεχώς θα γίνουν ακόμα χειρότερες.

Οι δύο πλευρές δεν… χώρισαν συναινετικά και ο Νεϊμάρ σε πρόσφατες δηλώσεις του στράφηκε κατά της διοίκησης των «μπλαουγκράνα» λέγοντας ότι δεν στελεχώνεται από ανθρώπους ακατάλληλους.

Επιπλέον, προ ημερών, είχε γίνει γνωστό ότι ο ποδοσφαιριστής ήταν αποφασισμένος να στραφεί κατά της Μπαρτσελόνα και να διεκδικήσει ποσό 26 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο δεν δόθηκε στον πατέρα του ως μπόνους για την προ μηνών ανανέωση του συμβολαίου του.

Στο νέο… επεισόδιο, και όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα, ο καταλανικός σύλλογος απέστειλε έγγραφο στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας με το οποίο καταγγέλλει τον παίκτη για παραβίαση του συμβολαίου που είχαν συνάψει.

Σύμφωνα με αίτημα της Μπαρτσελόνα, ο Νεΐμάρ θα πρέπει να της καταβάλει ποσό περίπου 9,5 εκατομμυρίων ευρώ, ώστε να καλυφθούν ζημίες από την αθέτηση της συμφωνίας τους.

Σημειώνεται δε στο έγγραφο ότι σε περίπτωση που ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν πληρώσει αυτά τα χρήματα, θα πρέπει να τα δώσει η Παρί Σεν Ζερμέν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα