Στα… μαχαίρια Μπαρτσελόνα και Μάλαγα

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στο ισπανικό ποδόσφαιρο ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Μάλαγα.

Την αφορμή για τη διαμάχη των δύο κλαμπ που παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις έδωσε ο ιδιοκτήτης των Ανδαλουσιάνων Αμπντουλάχ Αλ-Τάνι. Ο τελευταίος έγραψε στα social media «Δεν θα αφήσουμε τα καταλανικά αποβράσματα να πάρουν μυρωδιά από το πρωτάθλημα», με αφορμή τις ελπίδες των «μπλαουγκράνα» να κόψει βαθμούς η Μάλαγα από τη Ρεάλ στην τελευταία αγωνιστική.

Η διοίκηση της «Μπάρτσα» εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία καθιστά γνωστό πως θα καταγγείλει τη συμπεριφορά του προέδρου της Μάλαγα.

«Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για το περιεχόμενο του tweet του προέδρου της Μάλαγα, με φράσεις που παραβαίνουν τις αρχές του fair play, της ηθικής και της νομιμότητας που πρέπει να διέπουν κάθε αθλητική διοργάνωση. Για το λόγο αυτό η διοίκηση θα καταγγείλει το ζήτημα στην Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας του Ανώτατου Αθλητικού Δικαστηρίου και θα διαβιβάσει την υπόθεση στην Επιτροπή Ανταγωνισμού της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ισπανίας και στην αρμόδια επιτροπή της La Liga», αναφέρει η ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα