Στα «πράσινα» ο Κολομβιανός!

Μετά από πολλές, πάρα πολλές διαπραγματεύσεις, ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του Βίκτορ Ιμπάρμπο από την Κάλιαρι στον Παναθηναϊκό και ο Κολομβιανός επιθετικός πετάει για Ολλανδία προκειμένου να ενσωματωθεί με την ομάδα που προετοιμάζεται.

Δεν ήταν εύκολη η διαδικασία, αφού η Κάλιαρι στην αρχή δεν ήξερε αν θέλει να τον δανείσει, μετά αξίωνε πολλά λεφτά και τελικά μπήκε σε διαπραγματεύσεις ζητώντας ένα λογικό ποσό, το οποίο, τελικά, δέχθηκε να διαθέσει ο ΠΑΟ. Το 1.000.000 ευρώ δεν είναι λίγα χρήματα για δανεισμό, βέβαια, ωστόσο πρόκειται για έναν εκπληκτικό παίκτη που αναμένεται να κάνει τη διαφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι «πράσινοι» επέμειναν και τελικά τον απέκτησαν.

Ο 26χρονος Ιμπάρμπο φεύγει άμεσα για Ολλανδία για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Είναι ένας παίκτης με εμπειρία από το ιταλικό πρωτάθλημα και με προσφορά που δεν μπορεί να αξιολογηθεί στεγνά από τα γκολ και τις ασίστ, καθώς έχει μεγαλύτερη συνεισφορά με τη φθορά που δημιουργεί στην αντίπαλη άμυνα με τη συνεχή του κίνηση. Μένει να φανεί αν στην Ελλάδα θα μπορέσει να κάνει ακόμη περισσότερες ζημιές.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα