Στα πρόθυρα διαζυγίου γνωστός Έλληνας ηθοποιός

Μήνες τώρα τα δημοσιεύματα ήθελαν το ζευγάρι μετά από πολλά χρόνια έγγαμου βίου να έχει τραβήξει δρόμους χωρισμούς. Και ενώ οι φήμες «οργίαζαν» ο Γιάννης Βούρος και η Λένα Κώνστα είχαν απαντήσει τότε μία κοινή δημόσια εμφάνισή τους, κάνοντας πολλούς να πιστεύουν ότι όλα όσα ακουγόντουσαν ήταν ψευδή. Δυστυχώς όμως το ζευγάρι έχει χωρίσει, και για πρώτη φορά το παραδέχτηκε και ο Γιάννης Βούρος σε συνέντευξή του στο «You».

Γιατί πάντα κρατούσες μακριά την προσωπική σου ζωή από τα φώτα;

Δεν πούλησα την ιδιωτική μου ζωή γιατί δεν αφορά τον κόσμο. Τα καλλιτεχνικά είναι βιτρίνα, φαίνονται. Και η αποτυχία σου και η επιτυχία σου, όλα καταγράφονται. Πάντα φανέρωνα τις όποιες μου σχέσεις, τους όποιους μου γάμους όχι όμως να φωνάξω δημοσιογράφους και φωτογράφους. Και τρεις γάμους έκανα και διαζύγια πήρα και «γέννησα» . Με σεβάστηκε ο Τύπος, δεν με κυνήγησε αλλά τον σεβάστηκα κι εγώ. Όποτε μου ζητήθηκε συνέντευξη την έδωσα, όποτε μου είπαν θα θέλαμε να σε φωτογραφίσουμε το έκανα. Είχαμε μια τίμια σχέση…

Τώρα σε τι φάση είσαι; Έγραψαν και για τρίτο διαζύγιο με τη Λένα Κώνστα

Έχουμε χωρίσει, αλλά χωρίς διαζύγιο.

Φοβάσαι τη μοναξιά;

Την επιζητώ, σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα, που κάποιοι του κύκλου μου μού λένε «μα πόσο αντικοινωνικός». Την ήθελα και παλαιότερα αλλά δεν την είχα λόγω των υπερβολικών δραστηριοτήτων και υποχρεώσεών μου. Τώρα δικαιούμαι να έχω 2-3 ώρες με τον εαυτό μου.

Άλλο γάμο θα έκανες;

Όχι. Οι γάμοι μου προέκυψαν μέσα από m μεγάλη επαφή που είχα με το συναίσθημα και τον έρωτα. Δεν έχω λόγο να κάνω κι άλλον. Δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση ο γάμος για να είμαστε ευτυχισμένοι. Δεν είμαι υπέρ του θεσμού, προέκυψε. Είμαι υπέρ της συντροφικότητας και της κοινής στέγης.

βουροςς

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα