Στα σκαριά πρόταση ανανέωσης για τον Γιόχανσον

Αποφασισμένοι να προσφέρουν καινούριο συμβόλαιο στον Γιάκομπ Γιόχανσον μέχρι το 2020 είναι οι άνθρωποι της ΑΕΚ με απολαβές που ίσως ξεπερνούν τις 420.000 ευρώ.

Ο Σουηδός είναι ο πιο διαφημισμένος παίκτης της Ένωσης λόγω της παρουσίας του στην Εθνική του ομάδα και αν βρεθεί στο Μουντιάλ, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην δεχθεί πρόταση με καλές απολαβές. Στην Ένωση θα το καλέσουν όχι για να τον “δέσουν” για πάντα, αλλά για να βρουν μία κοινή φόρμουλα, προκειμένου με την ανανέωση του συμβολαίου, η ΠΑΕ να μπορέσει να βγάλει κέρδος το καλοκαίρι από πιθανή πώληση.

Πολλά θα κριθούν από το αν η ΑΕΚ προκριθεί σε ομίλους και υπάρχει διαθεσιμότητα χρημάτων. Επίσης, υπάρχει μία πρώτη σκέψη να μην μπει ρήτρα για να υπάρχει ευελιξία αποφάσεων και να κρίνει η ΠΑΕ το ποσό της προσφοράς σε συνδυασμό με τον επιθυμία του Σουηδού να φύγει. Οι δύο πλευρές έχουν άριστη συνεργασία κι έτσι αυτό μπορεί να επιτευχθεί εύκολα.

Στην ΑΕΚ είναι σίγουροι πως ακόμη κι αν του αυξήσουν το συμβόλαιο κατά 150.000 ευρώ (που είναι τεράστια αύξηση για τα δεδομένα της ΠΑΕ) το καλοκαίρι θα έχουν σίγουρα κέρδος, ενώ βοηθά και η πληρότητα του ρόστερ στις θέσεις “6” και “8” (Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Γαλανόπουλος).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα