Στα… χαρακώματα για Ντι Μαρία!

Μάχη… χαρακωμάτων διεξάγεται μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα… μάτια του Αργεντινού μεσοεπιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης, Άνχελ Ντι Μαρία!

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές από Ισπανία και Γαλλία, οι Παριζιάνοι κατέληξαν σε συμφωνία με τους Μαδριλένους για την απόκτηση του Αργεντινού ποδοσφαιριστή. Δίχως να έχει επιβεβαιωθεί το παραμικρό σε επίπεδο λεπτομερειών της συμφωνίας, οι δύο πλευρές κατέληξαν στο δανεισμό του παίκτη, έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, ύψους 55 εκατομμυρίων. Το συνολικό ποσό που θα δαπανήσει η Παρί για την απόκτηση του Αργεντινού, ανέρχεται στα 60 εκατομμύρια.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες έχει ενεργοποιηθεί δυναμικά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία δίνει το ίδιο ποσό στη Ρεάλ, αλλά… άμεσα! Οι «μπέμπηδες» θέλουν τον Ντι Μαρία στην ομάδα τους με ελεύθερη μεταγραφή και είναι διατεθειμένοι να καλύψουν τις απαιτήσεις των Μαδριλένων. Σε περίπτωση που υπάρξει ανατροπή και η διοίκηση της Ρεάλ ακυρώσει την προφορική συμφωνία με τους Γάλλους, κάνοντας αποδεκτή την προσφορά των Άγγλων, η ομάδα της Μαδρίτης θα βγει εις διπλούν κερδισμένη, καθώς από τη μία θα εισρεύσει «ζεστό» χρήμα στο ταμείο της και θα καλύψει μέρος του κόστους της μεταγραφής του Χάμες Ροντρίγκεζ και από την άλλη δεν θα βρει μπροστά της στο Champions League τον ικανότατο Αργεντινό, καθώς η Μάντσεστερ δεν συμμετέχει, φέτος, στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Ενώ όλα τα στοιχεία είναι υπέρ των «κόκκινων διαβόλων», το μεγάλο πλεονέκτημα της Παρί Σεν Ζερμέν είναι η συμφωνία που έχει με τον παίκτη και η επιθυμία του να αγωνιστεί στους πρωταθλητές Γαλλίας. Ένα πραγματικό σίριαλ, που θα πάψει να προσθέτει επεισόδια, μόνο όταν θα πέσουν οι υπογραφές…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα