Στα… χαρακώματα Ολυμπιακός και ΑΠΟΕΛ!

Στο χειρότερο σημείο τους φαίνεται πως βρίσκονται οι σχέσεις του Ολυμπιακού με τον ΑΠΟΕΛ μετά τον… πόλεμο ανακοινώσεων που ξέσπασε ανάμεσα στον Κυπριακό σύλλογο και τον διευθυντή επικοινωνίας των «ερυθρόλευκων» Κώστα Καραππαπά.

Ο τελευταίος δεν άφησε ασχολίαστα τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης περί καλύτερης πρότασης της Κοπεγχάγης για τον Σωτηρίου, απαντώντας μέσω facebook με την ακόλουθη ανάρτηση: «Επειδή ο απίθανος που παριστάνει τον Πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ συνεχίζει να ασχολείται με το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και με το αν είναι “θυμωμένος” για την υπόθεση Σωτηρίου, έχω να πω δυο πράγματα. 1) Αυτοί που πρέπει να είναι θυμωμένοι είναι οι μέτοχοι της ομάδας του και το Δ.Σ. Απο τη στιγμή που ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έκανε ξεκάθαρο ότι όσα λεφτά κι αν δώσει η Κοπεγχάγη θα προσφέρει παραπάνω, προφανώς είχε δικούς του λόγους και προσωπικό συμφέρον να τον πάει εκεί. Το γιατί ας το ρωτήσουν οι μέτοχοι. 2) Με την ευκαιρία ας τον ρωτήσουν και για την υπόθεση Ντε Βινσέντι και συγκεκριμένα για τα ακριβή νούμερα της πώλησης του… Ας την ψάξουν την ιστορία οι αρμόδιοι…

Αρκετά ασχοληθήκαμε με τον κύριο Πετρίδη. Ας μην ξαναπιάσει στο στόμα του τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ…».

Λίγες ώρες αργότερα ο ΑΠΟΕΛ επανήλθε με επίσημη ανακοίνωση, η οποία αναφέρει: «Σε σχέση με δημόσια ανάρτηση του κ. Κωνσταντίνου Καραπαπά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και στην οποία αναφέρεται σε ζητήματα που αφορούν την εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ αλλά και επί προσωπικού επιπέδου στον πρόεδρο της εταιρείας σε σχέση με ζητήματα της εταιρείας αναφέρουμε τα εξής: Προφανώς ο κ. Καραπαπάς δεν γνωρίζει ούτε τα βασικά και για αυτό εκτίθεται όχι μόνο για το επίπεδο της αναφοράς του αλλά και για την ίδια την ουσία της δημοσίευσης του. Καλό είναι λοιπόν να πληροφορηθεί ότι πέρα από την ομάδα της Δανίας καμία άλλη ομάδα δεν έκανε πρόταση στον ΑΠΟΕΛ, για τον ποδοσφαιριστή. Για την πώληση De Vincenti, να μην έχει καμιά έννοια ο κ. Καραπαπάς. Αύριο υπάρχει Γενική Συνέλευση στην εταιρεία ΑΠΟΕΛ και οι μέτοχοι θα έχουν την ευκαιρία να ρωτήσουν για ότι θέλουν. Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο είναι υπόλογοι μόνο έναντι της Γενικής Συνέλευσης. Βεβαίως επειδή στην Κύπρο είμαστε ιδιαίτερα φιλόξενοι και παρά το ότι ο κ. Καραπαπάς δεν είναι μέτοχος στην εταιρεία ΑΠΟΕΛ, θα μπορούσαμε να τον φιλοξενήσουμε και να μας εκφράσει ενώπιον και των μετόχων, τις απορίες του.

* Σε προσωπικό επίπεδο και σε σχέση με τις αναφορές του κ. Καραπαπά, ο κ. Πρόδρομος Πετρίδης επιφυλάσσει όλα τα νόμιμα του δικαιώματα».

Η ανταπάντηση του Κώστα Καραππαπά ήρθε με νέα ανάρτηση στο facebook, στην οποία ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός γράφει: «Σχετικά με την ανακοίνωση-απάντηση του ΑΠΟΕΛ (για την ακρίβεια του ίδιου του κ. Πετρίδη) να ξεκαθαρίσω τα εξής: Γνωρίζω πολύ περισσότερα από τα… βασικά και στις δυο υποθέσεις, οπότε καλό θα είναι να μην εκτίθεται ο κ. Πετρίδης, με τέτοιου είδους ανακοινώσεις ή να μιλάει για τα… μανιτάρια που τα γνωρίζει καλύτερα από το ποδόσφαιρο.

Ο ίδιος ο κ. Πετρίδης λοιπόν, γνωρίζει πολύ καλά την συμφωνία του και με τον Πρόεδρο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ κ. Μαρινάκη και με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Βρέντζο για την υπόθεση Σωτηρίου και είναι αυτός που παραπλάνησε τους πάντες. Τώρα, γιατί επέλεξε μια μικρότερη προσφορά (αυτή της Κοπεγχάγης) και ζημίωσε τον ΑΠΟΕΛ, είναι κάτι που αφορά στους μετόχους του ΑΠΟΕΛ και πλέον όχι εμάς. Αυτό που συνεχίζει να μας αφορά είναι η υπόθεση Ντε Βινσέντι στην οποία εκτός από τον ΑΠΟΕΛ ζημιώθηκε και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Για την υπόθεση αυτή λοιπόν έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα και δεν θα σταματήσουμε μέχρι να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες που ο «φιλόξενος» κ. Πετρίδης δεν έχει φέρει στο φως».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα