Στα όρια της λιποθυμίας ο Παντελίδης: Σοκάρει η νέα τελική καταμέτρηση αλκοόλ

Στα όρια της λιποθυμίας φέρεται να ήταν λίγο πριν το μοιραίο δυστύχημα ο Παντελής Παντελίδης, αφού τα τελικά αποτελέσματα της ποσότητας αλκοόλ που βρέθηκε στο αίμα του, αγγίζει τα 2,7 γραμμάρια. Αν και στην αρχή οι πρώτες ενδείξεις έδειχναν με όριο το 0,5 γραμμάρια ανά λίτρο αίματος, να έχει καταναλώσει 1, 5, όλα ανατρέπονται εκ νέου.

Ο τραγουδιστής όχι απλά ήταν σε κατάσταση μέθης, αλλά σε μισολιπόθυμη φάση. Σύμφωνα με όσα διαδίδονται από τις αρχές, το ποσοστό αυτό είναι πρωτοφανές, αφού είναι από τα μεγαλύτερα που έχουν καταγραφεί όχι μόνο στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Ο νέος δικηγόρος που όρισε η οικογένεια Παντελίδη μετά και την αιφνίδια παραίτηση του Πέτρου Καϊμακάμη, Χαράλαμπος Λυκούδης, πατώντας γερά πάνω στα νέα σοκαριστικά αποτελέσματα, δήλωσε ότι ο άτυχος τραγουδιστής λόγω της κατάστασής του δεν μπορούσε να είναι εξ αρχής ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Τέλος, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή αποτυπώματα και κηλίδες αίματος του Παντελή Παντελίδηη βρέθηκαν στο τιμόνι του αυτοκινήτου μαζί με ίχνη ιδρώτα και γενετικού φυσικού υλικού. Στο τιμόνι βρέθηκαν και άλλα αποτυπώματα τα οποία όμως δεν έχουν ταυτοποιηθεί με αυτά της Φρόσως Κυριακού και της Μυρσίνης Αρναούτη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα