Στα 0,30 ευρώ η τιμή διάθεσης των νέων μετοχών της Forthnet

 

Στην τιμή των 0,30 ευρώ αποφάσισε να διαθέσει τις νέες μετοχές της Forthnet το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας, στο πλαίσιο της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου που βρίσκεται σε εξέλιξη. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη (21/8) συνεδρίασε το Δ.Σ. της Forthnet και αποφάσισε τα εξής:

Σε συνέχεια της σχετικής εξουσιοδότησης της από 23 Αυγούστου 2012 Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων προς το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας, να ορίσει την τιμή διάθεσης των νέων μετοχών, αναφορικά με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας μέχρι 29.143.372,50 ευρώ, με καταβολή μετρητών και την έκδοση και διάθεση 97.144.575 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών, ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ η κάθε μία, με δικαίωμα προτίμησης των υφισταμένων μετόχων της εταιρείας, με αναλογία 15 νέες μετοχές προς 2 παλαιές, το Διοικητικό Συμβούλιο λαμβάνοντας υπόψη την απόφαση της ως άνω Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με την οποία δύναται η τιμή διάθεσης των νέων μετοχών να είναι ανώτερη της χρηματιστηριακής τιμής κατά την ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος, αποφάσισε και ανακοινώνει ότι:
α) Η τιμή διάθεσης των νέων μετοχών είναι €0,30 ανά νέα μετοχή.
β) Μετά την ως άνω αύξηση και σε περίπτωση που αυτή καλυφθεί πλήρως, το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας θα ανέρχεται σε 33.029.155,50 ευρώ, διαιρούμενο σε 110.097.185 μετοχές, ονομαστικής αξίας μετοχής €0,30 έκαστη.
γ) Με βάση την ως άνω αποφασισθείσα τιμή διάθεσης των νέων μετοχών, τα συνολικά προς άντληση κεφάλαια, σε περίπτωση που η ως άνω αύξηση καλυφθεί πλήρως, θα ανέλθουν στο ποσό των 29.143.372,50 ευρώ.
δ) Η ημερομηνία αποκοπής του Δικαιώματος Προτίμησης, η περίοδος άσκησης του Δικαιώματος Προτίμησης καθώς και η περίοδος διαπραγμάτευσης του Δικαιώματος Προτίμησης στο Χ.Α., θα οριστούν από το Δ.Σ. της εταιρείας και θα γνωστοποιηθούν στους μετόχους, με νεότερη ανακοίνωση.

«Η ομάδα σου σκοράρει μόνο με 19,90€ και μόνο στα κανάλια Novasports»
Με κεντρικό σύνθημα «Όλα για την ομάδα σου!» τα κανάλια Novasports προσφέρουν και τη φετινή σεζόν πλούσιο αθλητικό θέαμα στους συνδρομητές τους. Στα κανάλια που στηρίζουν και προβάλλουν τον ελληνικό αθλητισμό oι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να απολαμβάνουν κάθε στιγμή αγωνιστικής δράσης της αγαπημένης τους ομάδας στα κορυφαία πρωταθλήματα της χώρας (Super League, Basket League, Volley League) και στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές διοργανώσεις (UEFA Champions League, UEFA Europa League, Euroleague Basketball). Μάλιστα, προκειμένου να είναι απόλυτα συνεπείς απέναντι στο κεντρικό σύνθημα της εταιρείας στο πρόγραμμα των καναλιών Novasports εντάχθηκαν και τα εντός έδρας παιχνίδια της ΑΕΚ ώστε οι –ανά την επικράτεια– φίλοι της «Ένωσης» να μπορούν να βλέπουν την ομάδα τους στο πρωτάθλημα της Football League 2. Αυτό το ελκυστικό αθλητικό θέαμα των Novasports διατίθεται με μόνο με 19,90 ευρώ τοn μήνα στους νέους ή υφιστάμενους συνδρομητές της υπηρεσίας Nova 3Play.

Ανάμεσα στις ζωντανές μεταδόσεις των κορυφαίων αθλητικών καναλιών, αυτή που ξεχωρίζει συγκεντρώνοντας το συντριπτικά μεγαλύτερο ενδιαφέρον των φιλάθλων είναι φυσικά το πρωτάθλημα της Super League, τα δικαιώματα του οποίου εξασφάλισε η Nova έως και τη σεζόν 2016-2017. Ο αποκλειστικός τηλεοπτικός μεταδότης των αγώνων της Super League αποτελεί τον βασικό αρωγό του ελληνικού ποδοσφαίρου από το 1994 στηρίζοντας έμπρακτα το ελληνικό ποδόσφαιρο και τις προσπάθειες αναβάθμισής του. Με την πρόσφατη επέκταση της συμφωνίας των καναλιών Novasports με τη Super League πιστοποιήθηκε με τον πιο επίσημο τρόπο η άριστη σχέση μεταξύ των δύο πλευρών. Κατά συνέπεια, οι συνδρομητές που θα επιλέξουν τα κανάλια Novasports γνωρίζουν ότι θα μπορούν να απολαμβάνουν τους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου τουλάχιστον για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Δεν είναι βέβαια μόνο οι μεταδόσεις σε αποκλειστικότητα που προσελκύουν τους φιλάθλους στα αθλητικά κανάλια της Nova. Είναι και η προστιθέμενη αξία που διαθέτουν χάρη στο ισχυρό δημοσιογραφικό δυναμικό, την πολύχρονη τεχνογνωσία και την εμπειρία κοντά 20 χρόνων στο αθλητικό τηλεοπτικό πεδίο. Ειδικότερα φέτος, με την 9ωρη τηλεοπτική ζώνη «Παίζουμε Ελλάδα» κάθε Κυριακή, θα μεταφέρεται λεπτό προς λεπτό, η εξέλιξη των αγώνων των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ, ενώ στο τέλος της ημέρας όπως και κάθε Δευτέρα θα αναλύεται και θα σχολιάζεται η αθλητική επικαιρότητα του σαββατοκύριακου από τους αγαπημένους παρουσιαστές Αντώνη Πανούτσο, Αντώνη Καρπετόπουλο και Δημήτρη Παπανικολάου με τον πιο αμερόληπτο κι έγκυρο τρόπο!

Τα κανάλια Novasports, λοιπόν, υποδέχονται δυναμικά όχι μόνο τη νέα αγωνιστική σεζόν αλλά και όλους τους συνδρομητές Nova 3Play, που επιθυμούν να αποκτήσουν πρόσβαση και στο πλούσιο και ελκυστικό αθλητικό περιεχόμενο για τον Έλληνα φίλαθλο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα