Στα 100 εκατομμύρια η ρήτρα του Ιγκουαϊν!

Μήνυμα… προς κάθε κατεύθυνση έστειλε ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο ντι Λορέντις, ορίζοντας ως τιμή παραχώρησης του Γκονζάλο Ιγκουαϊν τα 100 εκατομμύρια ευρώ, γι’ αυτό το καλοκαίρι!

Είναι σαφές πως οι Ναπολιτάνοι δεν επιθυμούν να διαπραγματευτούν την παραχώρηση του Αργεντινού επιθετικού τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, καθώς στηρίζουν τα πλάνα τους πάνω του. Οι αναφορές των ΜΜΕ στο ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα, αλλά και άλλων ομάδων, υποχρέωσε τη διοίκηση της ιταλικής ομάδας να αντιδράσει και να βάλει ένα όριο στην παραφιλολογία.

Όπως και να έχει, το θέμα της Μπαρτσελόνα ενδεχομένως να έχει κλείσει οριστικά με την απόκτηση του Λουίς Σουάρες. Επομένως, ο ντι Λορέντις απευθύνεται στους υπόλοιπους «μνηστήρες», οι οποίοι προφανώς, δεν διαθέτουν την οικονομική ευχέρεια να πραγματοποιήσουν μία τόσο ακριβή μεταγραφή. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του προέδρου στην Gazzetta dello Sport:

«Λέτε να ήμουν τόσο ανόητος ώστε να αφήσω τον ποδοσφαιριστή να φύγει; Είπα πως κανένας δεν πρόκειται να μας πάρει τον Ιγκουαϊν. Είναι δικός μας και θα τον κρατήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Από την πρώτη μέρα, το συμβόλαιό του περιλαμβάνει ρήτρα 100 εκατομμυρίων ευρώ. Αυτή είναι η τιμή μας. Θα παίξει στον τελικό του Μουντιάλ και θα σκοράρει απέναντι στη Γερμανία».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα