Στην Έβερτον με 37 εκατομμύρια ο Λουκάκου!

Σκληρός διαπραγματευτής αποδεικνύεται ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος, από τη μία δεν υπολογίζει στα πλάνα του τον Βέλγο επιθετικό, Ρομέλου Λουκάκου και από την άλλη ορίζει ως τιμή παραχώρησης του παίκτη, το ποσό των 40 εκατομμυρίων ευρώ!

Παρόλα αυτά, ο Ζοσέ Μουρίνιο πέτυχε το στόχο του, καθώς η Τσέλσι συμφώνησε με την Έβερτον για την παραχώρηση του Βέλγου επιθετικού, έναντι του ποσού των 37 εκατομμυρίων ευρώ! Ο νέος «Ντρογκμπά», όπως τον είχαν ονοματίσει οι Άγγλοι οπαδοί, συμμετέχει στην προετοιμασία των «μπλε» του Λονδίνου, ωστόσο ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας του δεν τον υπολογίζει. Το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Βέλγο επιθετικό ενεργοποίησε το… εμπορικό δαιμόνιο του Μουρίνιο, ο οποίος διεμήνυσε στην πρώην ομάδα του, πως ο Λουκάκου κοστολογείται στα 40 εκατομμύρια ευρώ!

Η εμφάνιση της Ρεάλ, όμως, ενεργοποίησε επίσης και το μεταγραφικό επιτελείο της Έβερτον, οι οποίοι αισθάνθηκαν την απειλή της απώλειας του επιθετικού που της πρόσφερε αρκετά γκολ και ασίστ κατά την περυσινή περίοδο, που είχε παραχωρηθεί δανεικός από τους Λονδρέζους. Τα περίπου 37 εκατομμύρια ευρώ που θα κοστίσει η μεταγραφή του Ρομέλου Λουκάκου στην Έβερτον, αποτελούν ρεκόρ για τους «εφοπλιστές», γεγονός που αποδεικνύει την επιθυμία τους να εντάξουν τον Βέλγο επιθετικό στο δυναμικό τους, με ελεύθερη μεταγραφή.

Για τον Λουκάκου υπήρχε ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες. Γιουβέντους, Βόλφσμπουργκ και Τότεναμ είχαν κάνει τις κινήσεις τους, ωστόσο η Έβερτον παρουσιάστηκε πιο έτοιμη και πραγματοποίησε την υπέρβαση με την προσφορά στην Τσέλσι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα