Στα 75 εκατομμύρια η τιμή του Χάμες Ροντρίγκεζ!

Πριν τη διεξαγωγή του Μουντιάλ, ελάχιστοι ήταν εκείνοι που είχαν συναίσθηση των ικανοτήτων του Χάμες Ροντρίγκεζ! Πλέον, τον ξέρουν όλοι, είναι ανερχόμενο αστέρι, είναι ο ηγέτης της Εθνικής Κολομβίας και η τιμή του… εκτοξεύθηκε στο διαστημικό ποσό των 75 εκατομμυρίων ευρώ!

Το παραπάνω νούμερο αποτυπώνει τις απαιτήσεις που προέβαλλε η διοίκηση της Μονακό στη Ρεάλ Μαδρίτης, προκειμένου να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή που έλαμψε και λάμπει στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Ο Χάμες Ροντρίγκεζ εκδήλωσε την επιθυμία να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς, όπως είπε, αποτελεί παιδικό του όνειρο και η «βασίλισσα» ανταποκρίθηκε. Ο πρόεδρος των Μαδριλένων, Φλορεντίνο Πέρεθ, επικοινώνησε με τη διοίκηση των Μονεγάσκων και βολιδοσκόπησε τις προθέσεις τους.

Οι «πρίγκιπες» απάντησαν πως για να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις, θέλουν μία επίσημη πρόταση 75 εκατομμυρίων ευρώ! Να σημειώσουμε πως αξιώνουν 30 εκατομμύρια περισσότερα από τα 45 που είχαν δώσει ένα χρόνο νωρίτερα, προκειμένου να τον αποκτήσουν από την Πόρτο. Η Ρεάλ δεν έχει εκδηλώσει την αντίδρασή της, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιβηρική χερσόνησο, προσανατολίζεται να καταθέσει μία προσφορά που θα κυμαίνεται από 50 έως 60 εκατομμύρια, καθώς και ένα εναλλακτικό σενάριο, με την παραχώρηση ενός ή δύο παικτών, με ελεύθερη μεταγραφή, προκειμένου να μειωθεί ακόμη περισσότερο το απαιτούμενο ρευστό.

Στην Ισπανία υποστηρίζουν πως στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει καμία περίπτωση ποδοσφαιριστή που να είναι μη διαπραγματεύσιμη. Την ίδια στιγμή, στο Μονακό αισθάνονται δικαιωμένοι και το δηλώνουν σε κάθε ευκαιρία, για την επένδυση που έκαναν το περασμένο καλοκαίρι, με την αγορά του Κολομβιανού από την Πόρτο. Σε κάθε περίπτωση, ο Χάμες Ροντρίγκεζ έχει ακόμη τέσσερα χρόνια συμβόλαιο με τους Μονεγάσκους, γεγονός που τους προσδίδει ένα πολύ σημαντικό διαπραγματευτικό πλεονέκτημα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα